Απόλυτη επιτυχία για το 8th Theotokos Foundation Charity Challenge

8th Theotokos Foundation Charity Challenge by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil

8th Theotokos Foundation Charity ChallengeH Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου διοργάνωσε για όγδοη συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό ράλι ακριβείας «Theotokos Foundation Charity Challenge». Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, όπου συμμετείχαν 49 κλασσικά και μη κλασσικά οχήματα για ενίσχυση του σκοπού του αγώνα. Όπως και κάθε χρόνο, τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα δοθούν για τη στήριξη του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Το 8ο Theotokos Foundation Charity Challenge αποτελεί μέρος του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Ψάλτης Ανταλλακτικά και λιπαντικά ЕNEOS, που είναι και χορηγοί  όλων των πρωταθλημάτων για το 2021 της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.  Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, ήταν η εταιρεία SPS Stelios Panayiotou & Sons Ltd.

8th Theotokos Foundation Charity ChallengeH εκκίνηση της διαδρομής δόθηκε, από το Ίδρυμα Θεοτόκος στις 10:00 π.μ. παρουσία του αντιδημάρχου Λεμεσού, κ. Νεόφυτου Χαραλαμπίδη, καθώς και αρκετών φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου.8th Theotokos Foundation Charity Challenge

Οι συμμετέχοντες ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή κατευθύνθηκαν προς τα χωριά της ορεινής Λεμεσού με τέρμα το Ξενοδοχείο Ρόδο στον Αγρό. Εκεί ακολούθησε γεύμα, καθώς και τελετή απονομής βραβείων και αναμνηστικών στα 47 πληρώματα που κατάφεραν να τερματίσουν.

8th Theotokos Foundation Charity ChallengeΝικητές στην κατηγορία Classic ήταν οι Γιώργος Παπαγεωργίου με συνοδηγό την Linda Mousoulides και αυτοκίνητο ένα AUSTIN A40 του 1962. Δεύτερη θέση για τη Lesley Christoforos με συνοδηγό τον Geog Hansford-Adams και αυτοκίνητο Toyota Celica 1990 ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Robert και Mary Bearns με ένα Austin Mini Cooper S του 1967.

8th Theotokos Foundation Charity ChallengeΝικητές στην κατηγορία Non Classic ήταν οι Γιώργος και Μαριλένα Πίκκη με BMW 23 του 2000 με τους Θανάσης Ζένιου και Στέφανη Καλογήρου να τερματίζουν δεύτεροι με ένα Mini Cooper S του 2007. Την τριάδα έκλεισαν οι Γιαννάκης και Αγάθη Παπαναστασίου με Lexus RX400 του 2008.

Όλοι οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στη Λεμεσό και έτοιμοι για την επόμενη διοργάνωση στις 7 Νοεμβρίου όπου και θα διεξαχθεί το «2nd Limassol Anti-Cancer Regularity Challenge».

group b audi quattro

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Πρωταθλήματος Κλασσικών Αυτοκινήτων 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK