Άλλη μια νίκη για τον Ρένο Περικλέους στον τρίτο γύρο Time Attack by Psaltis/ENEOS

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Τime Attack – 3ος Γύρος

Time Attack 3ος ΓύροςΤην Κυριακή 16 Μαΐου ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Στον αγώνα, που τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, έλαβαν μέρος 19 οδηγοί προσφέροντας θέαμα και έντονο συναγωνισμό.

1ος Ρένος ΠερικλέουςΣτο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο νικητής του πρώτου αγώνα Ρένος Περικλέους και φαβορί για τη νίκη επαλήθευσε τα προγνωστικά καταφέρνοντας να βελτιώσει τον προσωπικό του χρόνο με το Honda Civic και να κατακτήσει την πρώτη θέση με χρόνο 1:05.235. Τη δεύτερη θέση γενικής και χρόνο 1:06.941 πήρε ο Μιχάλης Μυλωνά με Honda Integra SiR ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Στέλιος Σάββα με Mazda MX5 και χρόνο 1:07.718.

2ος Μυλωνάς ΜιχαήλΣτις υπόλοιπες κατηγορίες, ξεκινώντας από την Street M1, νικητής ήταν ο Dimitriy Kizryakov με Mazda RX8 και χρόνο 1:11.3001 ενώ στη δεύτερη θέση o Στέλιος Κυριακίδης με Honda Civic και χρόνο 1:13.023. Στην κατηγορία Street M2 ο Κωνσταντίνος Ιωάννου με Lancer Evo πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 1:09.242 ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λούκας Καρεκλάς επίσης με Lancer Evo και χρόνο 1:10.750. Την τρίτη θέση στο βάθρο πήρε ο Κωνσταντίνος Κάκας με VW Golf και χρόνο 1:11.702.

3ος Στέλιος ΣάββαΣτην κατηγορία RCBE την πρώτη θέση πήρε ο Paul Pavli με BAC MONO και χρόνο 1:17.590 στην κατηγορία RCE1 επικράτησε ο Μυλωνάς Μιχαήλ ο οποίος ήταν παράλληλα και δεύτερος γενικής. Στην κατηγορία RCE2, στην πρώτη θέση πήρε ο Στέλιος Σάββα με Mazda MX5 και χρόνο 1:07.718, τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Αρτεμίου με Honda Civic Turbo και χρόνο 1:07.734 και την τρίτη ο Χρίστος Πεγιάζης με Mitsubishi Lancer Evo VI και χρόνο 1:09.831. Time Attack 3ος ΓύροςΣτην κατηγορία RC S1 ο Μηνάς Μηνά επικράτησε πίσω από το τιμόνι του Mazda MX5 και χρόνο 1:11.179, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Easy Sound Ιωάννη με Suzuki Swift και χρόνο 1:17.154.

Time Attack 3ος Γύρος -1Την κατηγορία RC Open κέρδισε ο νικητής του αγώνα Ρένος Περικλέους με Honda Civic, ο οποίος παράλληλα βελτίωσε τον δικό του καλύτερο χρόνο στην πίστα. Στην κατηγορία Street S3, πρώτη θέση για τον Μάριο Ζάκο με Mazda RΧ8 και χρόνο 1:16.862, στη δεύτερη θέση ο Ραφαέλος Σκορτίδης με Honda Civic και χρόνο 1:19.518 με το βάθρο να συμπληρώνει Βασίλης Κυριάκου με VW Scirocco και χρόνο 1:20.915. Τέλος την κατηγορία Street S4 νικητής ήταν ο Αντρέας Καφφά με Subaru Impreza (1:14.158).

Time Attack 3ος ΓύροςΟ επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack by Psaltis Autoparts & ENEOS Motor θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου, και πάλι στην πίστα Achna Speedway. Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS. 

Top 10- Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.