8ος Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας

H Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου διοργάνωσε, την Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, για όγδοη συνεχή χρονιά τον καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Αγώνα Ακριβείας, 8th Spring Regularity Challenge. O αγώνας σήμανε την έναρξη του πρωταθλήματος Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil.για το 2021.

8ος Ανοιξιάτικος Αγώνας ΑκριβείαςΗ εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 π.μ. από τον δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη, στο Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό.  Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν μια όμορφη διαδρομή μέσα από χωριά της επαρχίας Λεμεσού, με ενδιάμεση στάση για καφέ στο χωρίο Πισσούρι. Οι συμμετέχοντες τερμάτισαν και πάλι στο Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου όπου ακολούθησε τελετή για απονομή βραβείων και αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.

8ος Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας Psaltis Autoparts & ENEOS Motor OiΤην πρώτη θέση στη γενική κατάταξη πήραν οι Γιώργος Παπαγεωργίου και Λίντα Μουσουλίδη με Austin ενώ δεύτεροι οι Στέλιος Γεωργίου και Μάριος Κουτσουλλής με Toyota. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Robert και Mary Bearns, επίσης με Austin.

8ος Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας Psaltis Autoparts & ENEOS Motor OiΣτην κατηγορία μη κλασσικών οχημάτων τη νίκη πήραν οι Θανάσης Ζένιου και Στέφανη Καλογήρου με ΜΙΝΙ με δεύτερους τους Σταύρο και Clare Παναγιώτου με MG. Τρίτοι οι Lilian Hayball και Ilya Valdes με BMW.

Όλα τα καθαρά έσοδα του αγώνα διατέθηκαν σε οικογένειες με θύματα από τον COVID 19, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

8ος Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας Psaltis Autoparts & ENEOS Motor OiΧορηγοί επικοινωνίας ήταν το ΡΙΚ, CAPITAL TV, EFIMERIDA LEMESOS.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.