Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου διεξάγετε στην πίστα MXPRO στην Ποταμιά ο τέταρτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross, με διοργανωτή τον Όμιλο Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Στο αγωνιστικό μέρος, ξεκινώντας από την κατηγορία ΜΧ1, ο περσινός πρωταθλητής και πρωτοπόρος στη βαθμολογία Χρίστος Τσαγγαράς θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα ούτως ώστε να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Οι 15 και 17 βαθμοί που έχει έναντι του δεύτερου Χρύσανθου Γεωργίου και του τρίτου Μιχάλη Πάμπουκκα του δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, όμως οι δυο αντίπαλοι του έδειξαν πολύ δυνατοί τη φετινή σεζόν και έχουν τα φόντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην κατηγορία ΜΧ2, ο Άριστος Γεωργίου έχει το απόλυτο στη σεζόν μέχρι στιγμής (150 βαθμοί) και αναμφίβολα είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη και στην Ποταμιά. Χρίστος Κημήτρη, Γιώργος Βαρνάβα και Γιώργος Παουλλής είναι μερικοί από τους αναβάτες που αναμένεται να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο και γιατί όχι και αυτή τη νίκη.

Στην κατηγορία ΜΧ ΟΡΕΝ, η ανοδική πορεία του Αριστόδημου Έλληνα τον επιβραβεύει μέχρι στιγμής με την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη. Όντας πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 147 βαθμούς, θέλει τη νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Παντελής Αντωνίου είναι δεύτερος στη βαθμολογία με 135 βαθμούς. Είναι όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα στην κατηγορία ο κυριότερος αντίπαλος του Έλληνα και στην Ποταμιά θα επιδιώξει να επαναλάβει το αποτέλεσμα της πρεμιέρας όπου στην ίδια πίστα ήταν ο νικητής.

Ο Μαρίνος Τσαγγαράς είναι το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία MX3 OVER. Κέρδισε και τους τρείς αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να τον σταματήσει. Θέση στο βάθρο αναμένετε να διεκδικήσουν οι Γιώργος Σιδερένιος, Σπύρος Ηλία και Άρης Κωνσταντίνου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι υποτιμούνται και οι υπόλοιποι αναβάτες.

Στην κατηγορία ΜΧ65, τα νεαρά ταλέντα αναμένετε να έχουν τις δικές τους ξεχωριστές μάχες. Χριστόφορος Κάρυος, Χρήστος Κλεόπα, Λούκας Σοφοκλέους, Χρίστος Δημητρίου και Γιώργος Δημητρίου είναι οι νεαροί που θα διεκδικήσουν τη διάκριση στην κατηγορία.

Τέλος, στην κατηγορία MX OPEN FREE ο Mustafa Sitki Dersev είναι ο πρωτοπόρος με 125 βαθμούς και έχει σαν στόχο να αποσπαστεί περεταίρω στη βαθμολογία. Δυνατοί αντίπαλοι αναμένετε να είναι για ακόμα ένα αγώνα οι Μιχάλης Αριστείδου, Αντρέας Στεφάνου, Mehmet Tan και ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Mehmet Altan.

Ο αγώνας της Κυριακής αναμένετε να ξεκινήσει στις 9:30 με τα δοκιμαστικά και ακολούθως θα συνεχιστεί με τα δυο σκέλη όλων των κατηγοριών. Με το πέρας της αγωνιστικής δράσης θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές των κατηγοριών.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.