Σύμφωνα με πληροφορίες του autosport ο Sebastien Loeb έχει υπογράψει στην ομάδα της Hyundai για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2019. Αυτό θα είναι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή εκτός του ομίλου PSA, και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη. Τόσο ο Loeb όσο και η Hyundai δεν έκαναν ακόμα δηλώσεις αφού το πρώτος βρίσκεται σε δοκιμές με το Peugeot 3008DKR στο Αμπού Ντάμπι για τον ερχόμενη αγώνα του Ντακάρ. Όμως ο διευθυντής ομάδας Alain Penasse επιβεβαίωσε ότι η ομάδα βρισκόταν σε επαφές με τον οδηγό. Αν τελικά οι πληροφορίες γίνουν πραγματικότητα, τότε η θέση του Hayden Paddon ίσως να κινδυνεύει.

Η αναχώρηση της Peugeot από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross νωρίτερα φέτος άφησε τον Loeb χωρίς κανένα συμβόλαιο, κάτι που συμβαίνει ύστερα από δύο περίπου δεκαετίες για τον οδηγό. Μετά από πέντε χρόνια μακριά από μια πλήρη σεζόν στο WRC, ο Loeb επέστρεψε για τρεις αγώνες με την Citroen φέτος με μια νίκη στην Ισπανία. Αυτή η επιτυχία οδήγησε τον Γάλλο στο να αποδεχθεί μια επιστροφή στο χώρο με πλήρη εμπλοκή.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.