Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift – 2ος γύρος

Δεύτερος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift By Psaltis Eneos 2019. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαΐου και διοργανώνεται από το Power Drift Club υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Σταθμός και για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς η πίστα Achna Speed Way, με την μόνη διαφορά ότι αυτή την φορά ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το γνωστό “Parking”. Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί με τα μονά βαθμολογημένα και ακολούθως με τις διπλές μονομαχίες, οι οποίες αναμφίβολα κεντρίζουν το ενδιαφέρων των θεατών.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πάμπος Χαραλάμπους είναι πιο έτοιμος από ποτέ και αναμένεται να είναι εκ των διεκδικητών της πρώτης θέσης, όπως επίσης και οι Γιώργος Χριστοφόρου και ο νικητής της πρεμιέρας Νικόλας Νικόλα ο οποίος θα τρέξει με το παντοδύναμο ατμοσφαιρικό Subaru.

Η κατηγορία Semi Pro, είναι μια κατηγορία στην οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο περσινός πρωταθλητής Πόλυς Κωνσταντίνου ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα δυνατά φτάνοντας στην νίκη σε μια κατηγορία που δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, με όλους τους οδηγούς να έχουν τις δικές τους πιθανότητες στην νίκη

Στο σχεδιαστικό κομμάτι αναμένετε να ακολουθηθεί και πάλιν η λογική του King of Europe από όπου και οι κριτές του αγώνα, με εξαιρετικά ακραίες και επιθετικές γραμμές, ψηλή ταχύτητα και μεγάλες γωνιές. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος σε κάθε αγώνα και το παραμικρό λάθος κοστίζει στη βαθμολογία του εκάστοτε οδηγού. Χορηγός του αγώνα, όπως και του πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης είναι η εταιρία Ψάλτης ανταλλακτικά και τα λάδια ENEOS.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.