Τέλος για τη δεύτερη μέρα του Ράλι Ακρόπολις με τον Bruno Magalhaes και Skoda Fabia R5 να βρίσκονται στην πρώτη θέση γενικής. Τον πορτογάλο ακολουθούν άλλα δύο Fabia R5 με τους Herczing και Ptaszek. Στην πρώτη τετράδα βρίσκουμε τον περσινό πρωταθλητή Σίμο Γαλαταριώτη όπου με τον Αντώνη Ιωάννου στη θέση του συνοδηγού κατάφεραν να φέρουν το Fabia R5 στην ανασυγκρότηση.

Απώλεια για την Κυπριακή ομάδα ήταν σίγουρα η αποχώρηση των Τσουλόφτα και Χρυσοστόμου στην έβδομη ειδική διαδρομή από κορώνα. Μια εξέλιξη που τους αναγκάζει να επιστρέψουν στην Κύπρο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους εν όψη του Ράλι Κύπρος σε λιγότερο από δύο βδομάδες. Παρά την αποχώρηση ο νεαρός Αλέξανδρος προκάλεσε αίσθηση με τις επιδόσεις του στις ειδικές διαδρομές, καταφέρνοντας να πάρει και μια δεύτερη θέση. Από τη μεριά του ο Γαλαταριώτης είχε τον άχαρο ρόλο να καθαρίζει τις ειδικές διαδρομές σήμερα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιέσει όσο ήθελε. Παρόλα αυτά προφύλαξε το αυτοκίνητο του και ξεκινά το τρίτο σκέλος με μια διαφορά 34.4 δευτερολέπτων από τον τρίτο Hubert Ptaszek. Προσοχή όμως χρειάζεται και από τον ταχύτατο Brynildsen με το Fiesta R5 που βρίσκεται πίσω του με διαφορά 46 δευτερολέπτων.

Στην πολύ καλή 103η θέση γενικής βρίσκονται και οι Πέτρος Παντελή και Κύπρος Χριστοδούλου με το Mitsubishi Lancer Evo X. Παράλληλα κρατούν και την τέταρτη θέση στην κατηγορία τους. .Η τρίτη μέρα του αγώνα περιλαμβάνει τέσσερις ειδικές διαδρομές (δύο αναλαμβανόμενες) μέχρι τον τερματισμό που θα γίνει στις 15:04 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.