Ο Niko Hulkenberg ενεπλάκη σε ένα τρομαχτικό ατύχημα στον αγώνα του Abu Dhabi το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μια επαφή, στον πρώτο μόλις γύρο του αγώνα με το Grojean, είχε σαν αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί και να καταλήξει πάνω στις μπαριέρες της πίστας. Με το μονοθέσιο του ανάποδα, ήταν αδύνατο για τον ίδιο να μπορέσει να βγει, μέχρι που έτρεξαν οι marshials να τον βοηθήσουν. «Kρέμομαι σαν αγελάδα» ήταν τα λόγια του οδηγού της Renault, κάνοντας έκκληση να τον απεγκλωβίσουν το συντομότερο υπό το φόβο κάποιας ανάφλεξης!

Το “halo” έχει δείξει τη χρησιμότητά του κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά είναι αμφιλεγόμενο αν μπορούμε να πούμε το ίδιο για αυτό  το συμβάν. Τι θα γινόταν αν το μονοθέσιο έπαιρνε φωτιά;

Δείτε το βίντεο:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZTst0hAtIvY[/embedyt]

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.