Ο Niko Hulkenberg ενεπλάκη σε ένα τρομαχτικό ατύχημα στον αγώνα του Abu Dhabi το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μια επαφή, στον πρώτο μόλις γύρο του αγώνα με το Grojean, είχε σαν αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί και να καταλήξει πάνω στις μπαριέρες της πίστας. Με το μονοθέσιο του ανάποδα, ήταν αδύνατο για τον ίδιο να μπορέσει να βγει, μέχρι που έτρεξαν οι marshials να τον βοηθήσουν. «Kρέμομαι σαν αγελάδα» ήταν τα λόγια του οδηγού της Renault, κάνοντας έκκληση να τον απεγκλωβίσουν το συντομότερο υπό το φόβο κάποιας ανάφλεξης!

Το “halo” έχει δείξει τη χρησιμότητά του κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά είναι αμφιλεγόμενο αν μπορούμε να πούμε το ίδιο για αυτό  το συμβάν. Τι θα γινόταν αν το μονοθέσιο έπαιρνε φωτιά;

Δείτε το βίντεο:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZTst0hAtIvY[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.