Ράλι Dakar 2020:

StarikovichΟ μοναδικός εκπρόσωπος της Κύπρου στο θρυλικό Ράλι Dakar 2020, η ομάδα Autolife: Starikovich-Heskes ξεκίνησαν τις τελευταίες δοκιμές τους στα ΗΑΕ στις 21 Δεκεμβρίου. Ο τελικός στόχος αυτής της προετοιμασίας του πληρώματος και της ομάδας είναι η ετοιμότητα για επιχειρήσεις υψηλής έντασης και θερμοκρασίας σε συνθήκες ερήμου. Οι δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν κυρίως κοντά στο Ντουμπάι, αλλά ίσως η πιο σημαντική δοκιμή αντοχής που αντιμετώπισε η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ήταν οι αμμόλοφοι των 30 μέτρων και τους βαθιούς κρατήρες άμμου γύρω από την όαση Liwa στη δυτική περιοχή των ΗΑΕ. Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας και το έδαφος της είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ερήμου Rub’ al Khali, όπου θα πραγματοποιηθεί η πλειοψηφία του δεύτερου μισού του φετινού Dakar.

Παρά μερικές από τις προκλήσεις και ατυχίες που προκλήθηκαν εν κινήσει, η δοκιμασία ήταν επιτυχής με την η ομάδα να μαζεύει πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί να αποδειχθούν επωφελείς για το επερχόμενο ράλι. Στις 26 Δεκεμβρίου, η ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι της από το Ντουμπάι στην Τζέντα, διασχίζοντας τη συνοριακή γραμμή του ΟΑΕ-ΚΣΑ και αφού κάλυψε περίπου 2000 χιλιόμετρα, έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό σε δύο ημέρες.

Αυτή τη στιγμή οι τελευταίες προετοιμασίες για το ράλι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να μαζεύονται στη Τζέντα πριν από το νέο έτος.

 

Ο τεχνικός έλεγχος θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου και το Ράλι Dakar 2020 θα ανακοινώσει την πρώτη του φάση στις 5 Ιανουαρίου. Τρία χρόνια μετά από την δημιουργία της ομάδας, η Κύπρος ρίχνεται και πάλι στη δράση, και όλοι μας πρέπει να υποστηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας Autolife: Starikovich-Heskes στο Ντακάρ στη Σαουδική Αραβία !

StarikovichΗ ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Platinum συνεργάτες της «Copybet», τους χρυσούς συνεργάτες «Orpheus Luxury Travel and Tours», «ReLux Estates» και «Cyprus Property Gallery», τους συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης «Heart Cyprus» καθώς και τους πιστούς οπαδούς, φίλους και υποστηρικτές τους .

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.