Η θρυλική πίστα του Hockenheim στη Γερμανία, μια από τις κλασσικές πίστες της Formula 1 η οποία ανεγέρθηκε το 1932, αποτέλεσε την ένατη και προτελευταία δοκιμασία στη φετινή διαδρομή του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή στο πρωτάθλημα Formula Renault 2.0 EuroCup, όπου αγωνίζεται με την αμέριστη στήριξη της NAGA Markets. Ο Κύπριος πιλότος επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές δύο πλασαρίσματα στη 18η θέση. Ο ρούκι οδηγός της Fortec μπορεί να μην βρήκε την ταχύτητα που ήθελε στη γερμανική πίστα, ωστόσο, βελτιώθηκε μέσα στους αγώνες και τερμάτισε σταθερά στη δεύτερη δεκάδα ενός πολύ απαιτητικού grid, όπου βρέθηκαν 29 οδηγοί και από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη.

HOCKENHEIM (GER) Sep 21-23 2018 – Formule Renault 2.0 Eurocup and NEC round at the Hockenheimring. Vladimir Tziortzis #84 Fortec Motorsport. Action. © 2018 Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

«Έδωσα το 100% όμως και πάλι κάτι μας έλειπε. Πάλεψα και τους δύο αγώνες, ανέβηκα κάποιες θέσεις και έμαθα πάρα πολλά που πιστεύω πως θα με βοηθήσουν στην πορεία» ανέφερε λακωνικά ο Τζιωρτζής, ο οποίος πριν τη Γερμανία είχε βρεθεί στην έδρα της Fortec στην Αγγλία, δουλεύοντας πολλές ώρες στον εξομοιωτή.
Κάθε αγωνιστικό τριήμερο στο Formula Renault 2.0 EuroCup περιλαμβάνει ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή και ένα σετ προκριματικών – αγώνα για κάθε ημέρα του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο (22/9) ο Τζιωρτζής ξεκίνησε από τη 12η σειρά εκκίνησης και την Κυριακή (23/9) από τη 10η. Μεγάλος χορηγός του Βλαδίμηρου είναι φέτος η NAGA Markets ενώ τον υποστηρίζουν οι εταιρείες Holiday Tours, ALCO Filters, Eurofast, τα λιπαντικά Eneos, το Πανεπιστήμιο Frederick και το Sana Hiltonia.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.