Στην Ιταλία για τον πέμπτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι θα βρεθούν οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου με το Skoda Fabia R5. Οι νικητές του εθνικού μας αγώνα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ετοιμάζουν βαλίτσες για να δοκιμάσουν την τύχη τους στον ασφάλτινο Ιταλικό αγώνα. Πρόκειται για μια συμμετοχή με στόχο τη συλλογή εμπειριών για το Κυπριακό πλήρωμα που θα τρέξει για πρώτη φορά σε ένα διεθνή καθαρά ασφάλτινο αγώνα. To Rally Di Roma Capitale περιλαμβάνει 15 συνολικά ειδικές διαδρομές και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20 Ιουλίου με την υπερειδική διαδρομή Roma Arena. To Σαββάτο θα διεξαχθούν άλλες επτά διαδρομές ενώ την Κυριακή οι υπόλοιπες επτά. Συνολικά ο αγώνας έχει μήκος 761,15 χιλιόμετρα από τα οποία τα 205,97 αποτελούν τις 15 ειδικές διαδρομές.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Κύπριος πρωταθλητής βρίσκεται στην τέταρτη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 50 συνολικά βαθμούς.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.