Συνέχεια με το Ράλι Κύπρος για το Παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι

HONDA/GALATARIOTIS – ENI ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ 2021 – 4ος – 5ος Γύρος

Σίμος Γαλαταριώτης - SIMOS GALATARIOTIS CYPRUS RALLYΤο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι συνεχίζετε το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου με το Ράλι Κύπρος. Αγώνας, στον οποίο η εταιρεία Ανταλλακτικών Ψάλτης και τα λιπαντικά ENEOS είναι χορηγοί, είναι διήμερος και η κάθε μέρα προσμετρά σαν ένας ξεχωριστός αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα. Η διπλή αναμέτρηση προσφέρει πολύτιμους βαθμούς για τα πληρώματα που διεκδικούν το πρωτάθλημα τόσο στη γενική κατάταξη όσο και στις επί μέρους κατηγορίες. Έξι κλασσικές ειδικές διαδρομές στα βουνά της επαρχίας Λευκωσίας είναι στο πρόγραμμα του αγώνα και αποτελούν πρόκληση για τους συμμετέχοντες.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Οι διαδρομές και τα σημεία θέασης του Ράλι Κύπρος 2021

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι ειδικές Νικητάρι, Καπουράς και Κούρδαλι, οι οποίες θα επαναληφθούν μετά την ανασυγκρότηση, με τη δεύτερη μέρα να περιλαμβάνει τις ειδικές Λυθροδόντας, Άγιος Επιφάνιος και Αγία Μαρίνα, οι οποίες επίσης θα επαναληφθούν μετά την ανασυγκρότηση.

Αλέξανδρος Τσουλόφτας. CYPRUS RALLY TSOULOFTASΗ εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο προαύλιο του παλιού δημαρχείου Λευκωσίας στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή και την Κυριακή αντίστοιχα, με τον χώρο εξυπηρέτησης να βρίσκεται απέναντι από το αρχηγείο Αστυνομίας.

Πέτρος Παντελή PETROS PANTELIS CYPRUS RALLYΣτο αγωνιστικό μέρος, οι περσινοί πρωταθλητές και πρωτοπόροι στην βαθμολογία Γαλαταριώτης-Ιωάννου με το Hengst Filter VW Polo R5 μετρούν δυο νίκες φέτος σε τρείς αγώνες και θα επιδιώξουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο. Κυριότεροι αντίπαλοι τους είναι οι Τσουλόφτας-Ηλία με το Psaltis Auto Parts VW Polo R5 οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά αφού πλην του Ράλι Ακρόπολις μετρούν τρείς νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που έτρεξαν. Δυο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μια στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Υπολογίσιμοι αντίπαλοι είναι και οι Παντελή-Λαός με το Psaltis / SKF Citroen DS3 R5 όπως επίσης και οι Δημοσθένους-Παύλου, με το νέο τους απόκτημα, ένα Skoda Fabia R5. Μαζί τους και άλλα δύο πληρώματα της Psaltis Auto Parts, οι Γιάγκου-Εγγλέζου με Hyundai i20 R5 και Ζήνωνος-Χριστοφή με Citroen DS3 R5.

Σταύρος Αντωνίου STAVROS ANTWNIOU CYPRUS RALLYΣτο πρωτάθλημα της κατηγορίας RC2  οι πρωτοπόροι Αντωνίου-Πιερή με το Psaltis / ENEOS Mitsubishi Lancer EVO X R4 είναι το φαβορί για τη νίκη όμως απέναντι τους θα έχουν τους δεύτερους στη βαθμολογία Ρούσου-Γιαννακού με Mitsubishi Lancer EVO X οι οποίοι είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων. Συνδυασμοί οι οποίοι μπορούν να πλασαριστούν ψηλά στην κατάταξη της κατηγορίας είναι και οι Χριστοδούλου-Ξενοφώντος με Subaru Impreza, Σάββα Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer EVO IX, Παφίτης-Βασιλείου Mitsubishi Lancer EVO IX, Φιλίππου-Λαός Mitsubishi Lancer EVO X, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas KΣτη δικίνητη κατηγορία, η τριπλή μάχη ανάμεσα στους Μανώλη-Ευριπίδου με Honda Civic TYPE R, Τζιωρτζή-Αριστοδήμου με Ford Fiesta και Τελεβάντο-Σταύρου με Peugeot 208 αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρων των φιλάθλων. Σφήνα στους προαναφερθέντες θέλουν να μπουν και οι Παντελή-Πιερή με το Psaltis Auto parts Ford Fiesta.

Βαθμούς για το πρωτάθλημα της κατηγορίας RCS2 θα διεκδικήσουν οι Έλληνας-Πουγιούκκας με Mitsubishi Lancer EVO VII, Γιαννούρη-Χρυσοστόμου με Mitsubishi Lancer EVO V και Χριστοδούλου-Νέστωρος με Mitsubishi Lancer EVO VI. Στη κατηγορία RCS1 θα αγωνιστεί ένα πλήρωμα, οι Σοφοκλέους-Παντελίδης VW Golf Gti.

Κύριος Χορηγός του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Ράλι είναι η εταιρεία Ψάλτης Auto Parts με τις μπαταρίες Exide και την Comline Auto Parts.

group b audi quattro

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.