Εκτός Μεσανατολικού πρωταθλήματος το Ράλι Κύπρος, αναταραχή στις σχέσεις ΚΣΑ – ΚΟΑ

Σοβαρές εξελίξεις σημειώνονται στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κύπρο με επίκεντρο, τόσο τον Εθνικό μας αγώνα όσο και τις σχέσεις Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου και Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

cyprus rally Πιο συγκεκριμένα, το Ράλι Κύπρου ακυρώνεται σαν αγώνας του Μεσανατολικού πρωταθλήματος (MERC) ως «CANCELLED» όπως βλέπεται και στη φωτογραφία (screenshot) από την ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

cyprus rallyΠαράλληλα, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου εξέδωσε ψες ανακοίνωση για τις εξελίξεις αυτές. Περισσότερα θα έχουμε μετά την προγραμματισμένη Δημοσιογραφική διάσκεψη που παραθέτει σήμερα στις 11:00 ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου.top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή έχουμε λάβει γνώση ότι ο ΚΣΑ – κος Αντώνης Μιχαηλίδης έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου στις 21.7.2022 με θέμα την απόρριψη εκ μέρους της κυβέρνησης  της γνωστής πρότασης για οργάνωση και διεξαγωγή ERC 2022 / ERC 2023 / WRC 2024 / WRC 2025 και επειδή περιήλθε εις γνώση μας ότι θεωρεί την Κυβέρνηση, τον ΚΟΑ αλλά και την Ομοσπονδία ως υπεύθυνους αυτής της απόρριψης , θέλουμε να αναφέρουμε και να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα :

  • Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και μέλη της με κανένα τρόπο δεν συμφωνούν αλλά και ούτε συμμετέχουν με οιονδήποτε τρόπο σε αυτήν την συνέντευξη τύπου του ΚΣΑ.
  • Σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε ότι ευθύνεται είτε η Κυβέρνηση είτε η Ομοσπονδία για την απόρριψη αυτής πρότασης.
  • Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου στηρίζει ανεπιφύλακτα την διοργάνωση οιονδήποτε Διεθνών Αγώνων στον τόπο μας πχ. MERC / ERC / WRC και θέλει να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε έφερε οιανδήποτε ένσταση σε οποιαδήποτε Κυβερνητική Αρχή η μη για την μη διεξαγωγή των.
  • Ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι η μόνη μας διαχρονική θέση ως Ομοσπονδία και ως η Ανώτατη Αρχή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον τόπο μας, ήταν και είναι η οποιαδήποτε χρηματοδότηση και για οιεσδήποτε Διεθνείς διοργανώσεις, γίνονται αυτές μόνο μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της νόμιμης αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας μας όπου και διασφαλίζεται η σωστή οικονομική διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
  • Τις επόμενες μέρες δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε στην δημοσιότητα την λεπτομερή ενημέρωση και θέση μας και με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία θα επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα ποιος ευθύνεται για αυτήν την απόρριψη της πρότασης.top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

    Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.