Κατάταξη ειδικής
1.   Al-Attiyah/Baummel                       Ford FIesta R5            13:13.9
2.   Nordgren/Suominen                      Skoda Fabia R5          13:20.8
3.   Γαλαταριώτης/Ιωάννου                 Skoda Fabia R5          13:24.9
4.   Τσουλόφτας/Χρυσοστόμου           Citroen DS3 R5          13:25.1
5.   Magalhaes/Magalhaes                  Mitsubishi Evo IX        13:28.5
6.   Herczig/Ferencz                           Skoda Fabia R5          13:30:1

Δηλώσεις οδηγών μετά την Ειδική Διαδρομή 7    

Nasser AlAttiyah: Πήγαμε λίγο ανοιχτά σε μια στροφή, αλλά τίποτα δραματικό. Ο χρόνος είναι καλός, προσπαθούμε να συνεχίσουμε και θα δούμε το απόγευμα.

 Juuso Nordgren: Προσπαθούμε να αποφεύγουμε λάθη, να αντιμετωπίζουμε τις ειδικές διαδρομές και να μην έχουμε προβλήματα. Αλλάξαμε λίγο τις ρυθμίσεις από χθες και τώρα είναι καλύτερα.

 Σίμος Γαλαταριώτης: Χάσαμε μια στροφή και χρόνο.

 Brouno Magalhães: Δεν ήταν κακή αρχή, έκανα το setup λίγο πιο σκληρό για σήμερα. Σε μερικά χωμάτινα κομμάτια δεν υπάρχει πρόσφυση. Ελπίζω να τερματίσουμε τον αγώνα σε μια καλή.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.