Δυναμική παρουσία της εταιρείας Psaltis Autoparts στο φετινό Ράλι Κύπρος

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Ράλι Κύπρος – 4ος & 5ος  Γύρος

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ - ΣΙΑΛΟΣ MITSUBISHI LANCER EVO IX

Με μια δυναμική παρουσία σε επίπεδο υποστήριξης τόσο του ίδιου του αγώνα όσο και οδηγών, η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά συμμετέχει ενεργά στον Εθνικό μας αγώνα.

Το Ράλι Κύπρος 2020, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής αλλά και ο τέταρτος και πέμπτος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil.

Ο αγώνας περιλαμβάνει συνολικά έντεκα ειδικές διαδρομές οι οποίες κατά 97% είναι χωμάτινες. Έξι διαδρομές θα γίνουν το Σάββατο (17/10) και πέντε την Κυριακή (18/10). Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της Παρασκευής, 16 Οκτωβρίου στις 17:00 από το χώρο του Service Park στη Λευκωσία χωρίς όμως την παρουσία θεατών.

Οι διαδρομές του Σαββάτου θα διεξαχθούν δυτικά της επαρχίας Λευκωσίας στους πρόποδες του Τροόδους και είναι οι Thomason Machinery Άγιος Επιφάνιος, Sigan Ξυλιάτος και Anco Ασίνου, με δύο περάσματα, πρωί και μεσημέρι. Οι Κυριακάτικες διαδρομές είναι οι Cablenet Λεύκαρα και Smartway Αναλυόντας, που επίσης θα γίνουν δύο φορές.

ΖΗΝΩΝΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΗ CITROEN DS3 R5H τελευταία διαδρομή του αγώνα, η οποία είναι η Psaltis Autoparts / Eneos Super Special Stage, θα διεξαχθεί στην πίστα Achna Speedway την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές των νικητών. Ένας χώρος ο οποίος θα είναι ανοικτός για το κοινό από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα με διάφορες δραστηριότητες για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως μοτοσικλέτα, Time Attack και Drift. Παράλληλα, η εταιρεία Psaltis Autoparts / Eneos θα μοιράζει δώρα στους παρευρισκομένους. Πάντα σύμφωνα με τα  μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού που προνοούνται στα σχετικά πρωτόκολλα.

Στη λίστα συμμετοχών του φετινού Ράλι Κύπρος βρίσκονται 24 συνολικά πληρώματα, τρία εκ των οποίων προέρχονται από τη Μέση Ανατολή. Σημαιοφόρος θα είναι ο πολυνίκης του θεσμού Nasser Al Attiyah με την αφρόκρεμα του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού να τον ακολουθεί με στόχο τη διάκριση. Μαζί τους και τα τέσσερα πληρώματα που υποστηρίζονται από την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Γιάγκου / Παναγιώτη Κυριάκου με το Psaltis Autoparts Hyundai i20 R5, Κώστα Ζήνωνος / Φάνο Χριστοφή με το Psaltis Autoparts Citroen DS3 R5, τους Πανίκο Πολυκάρπου / Κωνσταντίνο Σιάλο με το Comline Mitsubishi Lancer Evo IX και τους Χρυσόστομο Παντελή / Θωμά Θεοφάνους με το Psaltis Autoparts Ford Fiesta 1.6.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS είναι ο κύριος χορηγός του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2020

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.