Αποχωρούν από το Ράλι Κύπρος οι πρωτοπόροι Γαλαταριώτης και Ιωάννου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά και το πέρας των έξι ειδικών διαδρομών της πρώτης μέρας του Ράλι Κύπρος 2021.

Ποινή ενός λεπτού (30 δευτ. + 30 δευτ.) από τους Αγωνοδίκες δέχτηκε ο πρωτοπόρος του αγώνα Σίμος Γαλαταριώτης με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρεξέκλινε της πορείας του στο δρόμο προς την ειδική διαδρομή. Μάλιστα αυτό έγινε δύο φορές στο ίδιο σημείο κατά την επανάληψη της ίδιας διαδρομής.

Μια απόφαση που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου οδηγού είναι κατάφορα άδικη. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μην ξεκινήσουν το δεύτερο και τελευταίο μέρος του Ράλι Κύπρος.

«Σταθμεύσαμε το αυτοκίνητο 15-20 μέτρα στο πλάι για να αλλάξουμε ελαστικά. Αυτό ήταν όλο. Αποχωρούμε γιατί θεωρούμε την απόφαση αυτή κατάφορα άδικη»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Γαλαταριώτης και Ιαωάννου, ήταν σαρωτικοί σήμερα και βρίσκονταν στην πρωτοπορία του αγώνα με διαφορά 26.9 δευτερολέπτων από τους Τσουλόφτα και Ηλία. Κέρδισαν, μάλιστα, και τις τέσσερις από τις πέντε ειδικές διαδρομές που διεξήχθησαν. Μία κέρδισε ο Al Attiyah που στην έκτη διαδρομή αποχώρησε ύστερα από έξοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Τσουλόφτας και Ηλία οδηγούν τον αγώνα με τέσσερα και πλέον λεπτά διαφορά από τους Al Rawahi και Al Hmoud.

QUIZ: Πόσο ξέρεις από Ράλι Κύπρος;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.