Ράλι Κύπρος… στιγμές! Ο Αντώνης Ιερόπουλος θυμάται…

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς με τόσες επιτυχίες και αμέτρητες αναμνήσεις. Ζητήσαμε από τον πρωταθλητή και νικητή του Ράλι Κύπρος του 1991, Αντώνη Ιερόπουλο, να μας αφηγηθεί μια ξεχωριστή του στιγμή από τις συμμετοχές του στον εθνικό μας αγώνα. Και το έκανε! Μας άνοιξε την καρδιά του, μας είπε το παράπονο του,… και το σημαντικότερο, μας αποκάλυψε ότι η σημαντικότερη του στιγμή δεν ήταν η νίκη του το 1991!.

Δείτε επίσης και την απάντηση του στην ερώτηση: «Nissan 240 RS ή Mitsubishi Galant VR4;»

Απολαύστε τον!

Cyprus Rally Winners | Antonis Jeropoulos

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς με τόσες επιτυχίες και αμέτρητες αναμνήσεις. ? Ο Antonis Jeropoulos θυμάται…-#autokinitocy #cyprus #news #cyprusrally #ziseto #cyprusrally2019 #mitsubishi #nissan #nissan240rs #galant #petrossoutzis

Opublikowany przez autokinito.com.cy Wtorek, 3 września 2019

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.