Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς με τόσες επιτυχίες και αμέτρητες αναμνήσεις. Ζητήσαμε από τον πρωταθλητή και νικητή του Ράλι Κύπρος του 1991, Αντώνη Ιερόπουλο, να μας αφηγηθεί μια ξεχωριστή του στιγμή από τις συμμετοχές του στον εθνικό μας αγώνα. Και το έκανε! Μας άνοιξε την καρδιά του, μας είπε το παράπονο του,… και το σημαντικότερο, μας αποκάλυψε ότι η σημαντικότερη του στιγμή δεν ήταν η νίκη του το 1991!.

Δείτε επίσης και την απάντηση του στην ερώτηση: «Nissan 240 RS ή Mitsubishi Galant VR4;»

Απολαύστε τον!

Cyprus Rally Winners | Antonis Jeropoulos

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς με τόσες επιτυχίες και αμέτρητες αναμνήσεις. ? Ο Antonis Jeropoulos θυμάται…-#autokinitocy #cyprus #news #cyprusrally #ziseto #cyprusrally2019 #mitsubishi #nissan #nissan240rs #galant #petrossoutzis

Opublikowany przez autokinito.com.cy Wtorek, 3 września 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.