Την πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας μότοκρος πραγματοποίησε πρόσφατα η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας υπό το φως της νέας χορηγικής στήριξης από την μεγαλύτερη εταιρία Λιπαντικών της Ιαπωνίας, ΕΝΕΟS, την οποία αντιπροσωπεύει στην Κύπρο η εταιρία PSALTIS.

Στην Εθνική Ομάδα κλήθηκαν έξι αθλητές βάση των κριτηρίων που έθεσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας στην προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι οι αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και περσινός πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1 Χρίστος Τσαγγαράς, ο δεύτερος και τρίτος του βαθμολογικού πίνακα, Χρύσανθος Γεωργίου και Μιχάλης Πάμπουκας,  ο πρωτοπόρος στη κατηγορία ΜΧ2 Άριστος Γεωργίου και ο δεύτερος Χρίστος Κιμήτρης ενώ αναπληρωματικός επιλέγηκε ο Μαρίνος Τσαγγαράς που αγωνίζεται στην ΜΧ3OVER.

Στην ενημέρωση που έγινε, οι προπονητές της εθνικής Μίμης Καρατσιόλης και Νικηφόρος Ανδρέου, επικεντρώθηκαν στην ομαδικότητα και στο πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα στους αθλητές και τους συνοδούς τους παρά το γεγονός ότι το άθλημα  μοτοκρός  είναι ατομικό. Στο πρόγραμμα οι αναβάτες προπονήθηκαν σε τεχνικές προσπεράσματος και τρόπους προστασίας της αγωνιστικής γραμμής κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.