Πράσινο φως για το πρωτάθλημα της F1

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε…  η Formula 1 επιβεβαίωσε σήμερα ότι η σεζόν του 2020 θα ξεκινήσει στην Αυστρία στις 3 Ιουλίου και μας παρουσίασε το πρώτο μέρος του αναθεωρημένου ημερολογίου. Συγκεκριμένα, το καλεντάρι της F1 για την σεζόν του 2020 αποτελείτε από οκτώ αγώνες (προς το παρών) με δυο διπλούς αγώνες στην Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Όλοι οι αγώνες θα υποστηρίζονται από τη Formula 2 και τη Formula 3. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της F1, το ολοκληρωμένο καλεντάρι θα το δούμε στις επόμενες βδομάδες. Επίσης, ανάφεραν ότι η σεζόν θα αποτελείτε από 15-18 αγώνες με τον τελευταίο αγώνα να γίνεται τον Δεκέμβριο.

Δυστυχώς οι πρώτοι αγώνες θα είναι κεκλισμένων των θυρών μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τον Covid19. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων θα είναι η πρώτη προτεραιότητα, με τη F1 και την FIA να έχουν ένα ισχυρό και λεπτομερές σχέδιο για την διασφάλιση της υγείας όλων.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.