Πράσινο φως για το πρωτάθλημα της F1

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε…  η Formula 1 επιβεβαίωσε σήμερα ότι η σεζόν του 2020 θα ξεκινήσει στην Αυστρία στις 3 Ιουλίου και μας παρουσίασε το πρώτο μέρος του αναθεωρημένου ημερολογίου. Συγκεκριμένα, το καλεντάρι της F1 για την σεζόν του 2020 αποτελείτε από οκτώ αγώνες (προς το παρών) με δυο διπλούς αγώνες στην Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Όλοι οι αγώνες θα υποστηρίζονται από τη Formula 2 και τη Formula 3. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της F1, το ολοκληρωμένο καλεντάρι θα το δούμε στις επόμενες βδομάδες. Επίσης, ανάφεραν ότι η σεζόν θα αποτελείτε από 15-18 αγώνες με τον τελευταίο αγώνα να γίνεται τον Δεκέμβριο.

Δυστυχώς οι πρώτοι αγώνες θα είναι κεκλισμένων των θυρών μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τον Covid19. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων θα είναι η πρώτη προτεραιότητα, με τη F1 και την FIA να έχουν ένα ισχυρό και λεπτομερές σχέδιο για την διασφάλιση της υγείας όλων.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.