Παρουσιάστηκε και επίσημα στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η εθνική Μότοκρος η οποία θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον Ευρωπαικό αγώνα Βαλκανίων που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία την 1η και 2 Ιουνίου. Στην παρουσίαση έδωσαν το παρόν τους ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης και η γενική διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας Ζαννέτος Κουμάση αφού ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για την στήριξη, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με στόχο το βάθρο σε όλες τις κατηγορίες.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από 5 αθλητές ενώ η αποστολή είναι οκταμελής.

Σημαιοφόρος είναι ο Χρίστος Τσαγγαράς στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1, οι Χρύσανθος Γεωργίου και Άριστο Γεωργίου που αγωνίζονται στην κατηγορία ΜΧ2 και ο πολυπρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς που αγωνίζεται στην κατηγορία ΜΧ3 OVER. Μαζί τους και το νεότερο μέλος της ομάδας, ο μόλις 13 ετών Αριστόδημος Έλληνας που τρέχει στο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΜΧ85. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Αργύρης Χατζηπάκκος πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.