Παρουσιάστηκε και επίσημα στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η εθνική Μότοκρος η οποία θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον Ευρωπαικό αγώνα Βαλκανίων που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία την 1η και 2 Ιουνίου. Στην παρουσίαση έδωσαν το παρόν τους ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης και η γενική διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας Ζαννέτος Κουμάση αφού ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για την στήριξη, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με στόχο το βάθρο σε όλες τις κατηγορίες.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από 5 αθλητές ενώ η αποστολή είναι οκταμελής.

Σημαιοφόρος είναι ο Χρίστος Τσαγγαράς στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1, οι Χρύσανθος Γεωργίου και Άριστο Γεωργίου που αγωνίζονται στην κατηγορία ΜΧ2 και ο πολυπρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς που αγωνίζεται στην κατηγορία ΜΧ3 OVER. Μαζί τους και το νεότερο μέλος της ομάδας, ο μόλις 13 ετών Αριστόδημος Έλληνας που τρέχει στο πρωτάθλημα της κατηγορίας ΜΧ85. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Αργύρης Χατζηπάκκος πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.