autokinito.com.cy by Petros Soutzis

#ParkYourPhone – Διεθνής εκστρατεία οδικής ασφάλειας

Τo ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής εκστρατείας της FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου), ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου, σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου και το Ίδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μ. Μαυρίκιος», διοργανώνουν εκδήλωση στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι με τη λειτουργία Σταθμού Ενημέρωσης του κοινού. Ανάλογη εκδήλωση διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο στο MyMall Λεμεσού.

Η εκστρατεία φέρει την ονομασία #ParkYourPhone και ξεκίνησε από τις Βρυξέλλες στις 17 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Η εκστρατεία αυτή κρούει τον κώδωνα κινδύνου για όλες τις χαμένες ζωές στους δρόμους λόγω χρήσης κινητών τηλεφώνων αλλά και άλλων τρόπων με τους οποίους αποσπάται η προσοχή μας την ώρα της οδήγησης. Το μήνυμα είναι να έχουμε πάντα την προσοχή μας στον δρόμο, ειδικά οι οδηγοί αλλά και οι ποδηλάτες και πεζοί. Μετά τις Βρυξέλλες η εκστρατεία διεξάγεται σε 20 άλλες χώρες και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου.

Η FIA αντιπροσωπεύει τα ενδιαφέροντα όλων των οδηγών, μοτοσικλετιστών, ποδηλατιστών, πεζών και χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και των τουριστών.  Απώτερος σκοπός της Διεθνούς Ομοσπονδίας είναι η απόλυτη ασφάλεια στην διακίνηση με φθηνά και αειφόρα μέτρα.

Exit mobile version