Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway η 3η Αγωνιστική Συνάντηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος “Karting Challenge 2018” από τις 9.00 έως τις 12.00. Ο 5ος και 6ος Αγώνας, οι τελευταίοι του φετινού Πρωταθλήματος Karting, θα αναδείξουν τους φετινούς Πρωταθλητές.  Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα “Karting Challenge 2018” αποτελείται από 3 Αγωνιστικές Συναντήσεις και συνολικά θα διεξαχθουν 6 Αγώνες (2 Αγώνες σε κάθε Αγωνιστική Συνάντηση)

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) και το σωμάτιο Karting κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA)

Στο αγώνα της Κυριακής θα διεξαχθούν 2 κατηγορίες, Open και ΚΖ2 ενώ στα πλαίσια της Συνάντησης και διεξαχθεί και φιλικός αγώνας στην κατηγορία Mini.

Η 3η Αγωνιστική Συνάντηση “Karting Challenge 2018” είναι αφιερωμένη στην προώθηση της εκστρατείας #3500LIVES που περιγράφει τους Χρυσούς Κανόνες που μπορούν να μας βοηθήσουν όλους μας, να σώσουμε τη ζωή μας καθώς και τις ζωές των άλλων και διεξάγει η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων χρηστών του οδικού δικτύου.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.