Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Παγκύπριο Πρωταθλημα Karting 2019 με την πέμπτη αγωνιστική συνάντηση που αποτελεούσε τον ένατο και δέκατο γύρο της σεζόν. Νικητής στον ένατο αγώνα της κατηγορίας Mini ήταν ο Georgie Χριστοδούλου με τους  Hasan Macila και Νικόλα Γεωργίου να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στο δέκατο αγώνα ο Hasan Macila πήρε την καρό σημαία με τον Georgie Χριστοδούλου να τερματίζει δεύτερος και το Νικόλα Γεωργίου στην τρίτη θέση. Στην κατηγορία Open, τη νίκη στον ένατο αγώνα πήρε η Tara Laconico με τους Δήμο Επισκόπου και Ανδρέα Κωνσταντινίδη να συμπληρώνουν τις δύο επόμενες θέσεις στο βάθρο δέκατο και τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος ο μεγάλος άτυχος του προηγούμενου αγώνα Γιώργος Ορφανίδης τερμάτισε τελικά πρώτος εξασφαλίζοντας και την δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου πήραν οι Tara Laconico  και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

kartingΣτην κατηγορία KZ2 μεγάλος νικητής και στους αγώνες ήταν  ο Ανδρέας Αβραάμ, κλειδώνοντας συνάμα και τη δεύτερη θέση στο Πρωταθλημα. Οι Χρήστος Δημητρίου και Στέλιος Κυθρεώτης ήταν οι αθλητές που πήραν τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου.

Αλέξανδρος ΖένιουΜε την ολοκλήρωση και του δέκατου γύρου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2019, ο Αλέξανδρος Ζένιου είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία Mini με τους Georgie Χριστοδούλου και Γιάννης Zaitsev να τον ακολουθούν. Τις υπόλοιπες θέσεις πήραν οι Νικόλας Γεωργίου, Hasan Macila, Ευέλθων Γλυκύς και Γιώργος Τιλλιρίδης.

Φωτεινή ΘεοδώρουΗ Φωτεινή Θεοδώρου πήρε τον τίτλο στην κατηγορία Open με τον Γιώργο Ορφανίδη να παίρνει τον τίτλο του δευτεραθλητή και την Tara Laconico να τερματίζει τη σεζόν στην τρίτη θέση. Τις υπόλοιπες θέσεις πήραν οι Δήμος Επισκόπου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Alexei Merkushenkov και Ανδρέας Ιωάννου.

Κωνσταντίνος ΧριστοδουλίδηςΟ Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία KZ2 με τους Ανδρέα Αβραάμ και Χρήστος Δημητρίου να ακολουθούν. Στις υπόλοιπες θέσεις τερμάτισαν οι Στέλιος Κυθρεώτης, Ανδρέας Αλεξάνδρου, Γιώργος Αβραάμ και Άγγελος Αλεξάνδρου.

kartingΗ τελετή απονομής των επάθλων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Karting 2019 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Φεβρουάριου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Λευκωσία.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting διοργανώνεται από την Κυπριακή Επιτροπή Karting, κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.