Ο Vettel κάρφωσε το μονοθέσιο σε δημόσιο δρόμο! (βίντεο)

Το έκανε και αυτό ο Vettel. Τράκαρε το μονοθέσιο του Κimi σε εκδήλωση επίδειξης στους δρόμους του Μιλάνο μπροστά από χιλιάδες θεατές. Συγκεκριμένα ο Vettel χτύπησε την SF71H σε μια κλειστή στροφή, ευτυχώς με μικρή ταχύτητα, σπάζοντας την εμπρός πτέρυγα. O λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι χρησιμοποιούσε το τιμόνι του Kimi. Ο Φιλανδός έχει το συμπλέκτη σε διαφορετική μεριά του τιμονιού από ότι ο Γερμανός με αποτέλεσμα, τη στιγμή που ο Vettel προσπάθησε να μαρσάρει την SF71H, πάτησε το συμπλέκτη και το μονοθέσιο ακούμπησε τα πλαστικά προστατευτικά. Αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν και να γυρίσει στο αυτοσχέδιο pitlane.
Τόσο ο Vettel όσο και ο Raikkonen οδήγησαν το αυτοκίνητο στο πλαίσιο της εκδήλωσης επίδειξης στους δρόμους της περιοχής Dersena του Μιλάνου. Νωρίτερα, συμμετείχαν οι Charles Leclerc και Marcus Ericsson της Sauber, όπως επίσης και το δίδυμο της Toro Rosso, Pierre Gasly και Brendon Hartley. Εκεί ήταν επίσης τόσο ο Bernd Maylander που οδήγησε το αυτοκίνητο ασφαλείας (Mercedes-AMG GT) όσο και ο Giancarlo Fisichella πίσω από τι τιμόνι μιας Ferrari FXX.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1O8-VPiDo0s[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.