Έχεις μόνο 50 ώρες για να συμμετάσχεις και να κερδίσεις την εμπειρία της ζωής σου!

Η ΟΠΑΠ Κύπρου γιορτάζει τα 50χρόνα της και δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο πλευρό του πρωταθλητή του ERC Alexey Lukyanuk. Γράψε κάτω από κάθε post του διαγωνισμού, σε comment #opap50xronia κάνε το share στη σελίδα σου, κάνε like την σελίδα του autokinito.com.cy και θα μπαίνεις κάθε φορά, αυτόματα σε κλήρωση για μία από τις πέντε θέσεις συνοδηγού του Lukyanuk σε μια ειδικά σχεδιασμένη χωμάτινη διαδρομή που κόβει την ανάσα. Ζήσε την εμπειρία της ζωής σου, την Τρίτη 24.09, με δωρεάν μεταφορά των νικητών από και προς το σημείο της ειδικής διαδρομής και με γεύμα. Γίνε πρωταγωνιστής σε ενέργεια ανάπτυξης υπεύθυνης οδηγικής συμπεριφοράς της ΟΠΑΠ. Οι νικητές θα ανακοινώνονται ένας ανά 10 ώρες διάρκειας του διαγωνισμού με comment κάτω από το σχετικό post της αντίστροφης μέτρησης. Και οι 5 τυχεροί θα ανακοινωθούν επίσημα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 15:00. #opap50xronia.

#stotimoniypefthyna

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…

Λάβε μέρος εδώ ? autokinito.com.cy 

 

Όροι και προϋποθέσεις:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Κύπρο.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του Facebook και η λειτουργία του δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.
3. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση των παρόντων όρων θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.
4. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα την Δευτέρα 23/09/2019 και ώρα 15:00μ.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των δώρων.
5. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
6. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 5 τακτικοί και 5 αναπληρωματικοί νικητές. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει κάποιος νικητής, αυτόματα εντός 1 ημερολογιακής μέρας (από την ημερομηνία κλήρωσης), θα ορίζεται νικητής ο επιλαχών, ο οποίος είναι ο αμέσως επόμενος στη λίστα με τον αύξοντα αριθμό.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με γραπτό σχόλιο κάτω από την συμμετοχή τους (Reply) στο Διαγωνισμό από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα τους ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εντός 1 ημερολογιακής μέρας σε προσωπικό μήνυμα (inbox) της σελίδας του Autokinito.
8. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί επικοινωνία εντός 1 ημερολογιακής μέρας το Autokinito διατηρεί το δικαίωμα να περάσει στον επόμενο επιλαχόντα.
9. Ο ΟΠΑΠ και το autokinito.com.cy δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στο Διαγωνισμό και ανάδειξης των νικητών. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη του ΟΠΑΠ και του autokinito.com.cy θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια, ενώ σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Η συμμετοχή του κάθε νικητή στην Μοναδική εμπειρία που θα έχει επιλέξει και στην εν γένει υλοποίηση του Δώρου γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων σε αυτό και ισοδυναμεί αυτομάτως με δήλωση απαλλαγής του ΟΠΑΠ και Autokinito.com.cy από κάθε ευθύνη, συμπεριλαμβανομένης χωρίς κανένα περιορισμό ευθύνης για τυχόν ατύχημα, ζημία, σωματική ή άλλη βλάβη, απώλεια, ενώ προϋποθέτει την εκ μέρους τους ρητή αποδοχή των τυχόν ειδικότερων όρων που θέτουν τρίτοι, π.χ. ταξιδιωτικοί πράκτορες και λοιπά εμπλεκόμενα πρόσωπα. Στο ευρύτερο μέτρο που είναι επιτρεπτό ο ΟΠΑΠ, το autokinito.com.cy και οι λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη, δεδομένου ότι η ευθύνη του ΟΠΑΠ και του autokinito.com.cy περιορίζεται στην αγορά και παράδοση των Δώρων στους τυχερούς. Ο ΟΠΑΠ και το autokinito.com.cy απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη ενδέχεται να προκύψει καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής των τυχερών νικητών και των συνοδών του σε οποιαδήποτε ενέργεια περιλαμβάνεται στο Δώρο. Ο ΟΠΑΠ και το autokinito.com.cy δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική, για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη και/ή ζημία και/ή απώλεια ήθελε προκληθεί στους τυχερούς νικητές και τους συνοδούς τους άμεσα ή έμμεσα από το Διαγωνισμό και από την αξιοποίηση του Δώρου, οι οποίοι φέρουν πλήρως και αποκλειστικώς κάθε ευθύνη για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στην Μοναδική Εμπειρία που αποτελεί το Δώρο του Διαγωνισμού.
https://autokinito.com.cy/

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.