Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Ford τελειώνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι με τίτλο. Φέτος έδωσε την ευκαιρία στους Sebastien Ogier και Julien Ingrassia να πανηγυρίσουν τον έκτο τους παγκόσμιο τίτλο. Κάτι που έγινε μόλις στον τελευταίο αγώνα τη σεζόν στη μακρινή Αυστραλία. Το φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων, όμως οι Ogier και Ingrassia με το Fiesta WRC της M-Sport Ford έκαναν το θαύμα τους για άλλη μια φορά επιδεικνύοντας χαρίσματα όπως η ταχύτητα, η αποφασιστικότητα και ένα εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα.

Οι Sébastien Ogier και Julien Ingrassia έφτασαν στο τελευταίο σκέλος του αγώνα γνωρίζοντας ότι το έξι ήταν ένας μαγικός αριθμός για εκείνους, καθώς μία έκτη θέση τους αρκούσε ώστε να κατακτήσουν τον έκτο συνεχόμενο τίτλο τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Σε μία συναρπαστική μάχη που έμελλε να κριθεί την τελευταία στιγμή, η πίεση βάραινε τους αντιπάλους του Ogier  με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τον αγώνα, ενώ επέμεναν να δίνουν τη μάχη με θαυμαστό τρόπο στις αντίξοες συνθήκες του. Το αποτέλεσμα ήταν να τα καταφέρουν τελικά οι Ogier και Ingrassia υπερασπιζόμενοι τον τίτλο που είχαν κατακτήσει με το Ford Fiesta ακριβώς 12 μήνες πριν. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο καλύτερος τρόπος για την ομάδα να αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές της μετά από δύο πολύ ιδιαίτερες χρονιές μαζί τους.

Μετά το δραματικό τέλος του αγώνα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Malcolm Wilson δήλωσε: «Η σημερινή ήταν μία μέρα με μεγάλες συγκινήσεις και μπορώ να σας πω ότι το φετινό πρωτάθλημα σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς. Δύο μήνες πριν, τα πράγματα δεν έδειχναν τόσο καλά, όμως όταν έχεις στις τάξεις σου έναν Sébastien και έναν Julien, ξέρεις ότι όλα είναι δυνατά. Ο τρόπος με τον οποίο επανέκαμψαν στους τρεις τελευταίους αγώνες ήταν απίστευτος και είμαι τόσο περήφανος για όλα αυτά που πετύχαμε μαζί. Ασφαλώς θα μας λείψουν την επόμενη χρονιά, όμως αυτός ο τίτλος ήταν  αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και θα πρέπει να πω εδώ ότι κάθε μέλος της ομάδας έπαιξε το ρόλο του. Το άθλημα βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σ’ αυτό πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι».

Σε δηλώσεις του ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sébastien Ogier είπε μεταξύ άλλων: « Η φετινή ήταν μία απίστευτη χρονιά και η μάχη πολύ δυνατή. Τον τελευταίο καιρό πιστεύαμε ότι θα ήταν δύσκολο να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο, όμως δεν εγκαταλείψαμε ποτέ. Τα δώσαμε όλα και είχαμε μία εκπληκτική ομάδα κοντά μας. Είμαι τόσο περήφανος για όλους στην ομάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Malcolm [Wilson] για την εκπληκτική δουλειά που έγινε. Αυτά που πετύχαμε παρέα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ σημαντικά και είμαι περήφανος γι’ αυτό». Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του συνοδηγού Julien Ingrassia που ευχαρίστησε την Μ-Sport για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.