Jenson Team Rocket RJN:

Jenson Team Rocket RJNΠαρόλο που η Brawn GP υπήρχε μόνο για ένα χρόνο πριν γίνει Mercedes, τα χρώματα της ομάδας εξακολουθούν να είναι άμεσα αναγνωρίσιμα μια δεκαετία αργότερα. Έτσι, όταν ο Jenson Button – ο οποίος οδήγησε για την Brawn το 2009, κερδίζοντας και τον τίτλο – ξεκίνησε την δική του GT ομάδα πέρυσι, μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε αμέσως από πού είχε πάρει έμπνευση για το χρώμα του Honda NSX GT3 με το οποίο έτρεχε η ομάδα. Ένα χρόνο αργότερα, και η Jenson Team Rocket RJN έχει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, και πάλι, είναι ντυμένο στα χρώματα της τότε Brawn GP.

Η ομάδα – που πήρε το όνομά της από την ομάδα kart του πατέρα του, John, Rocket Motorsports – θα τρέξει με μια νέα McLaren 720S GT3 στο GT World Challenge Europe. Αυτό είναι το φανταχτερό νέο όνομα για το πρωτάθλημα που ήταν γνωστό και ως Blancpain στο παρελθόν. Το ρόστερ για το 2020 θα ανακοινωθεί «τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε η ομάδα. Είναι πιθανό να αποτελείται από ερασιτέχνες οδηγούς, ενώ η RJN Rocket αναμένεται – όπως έπραξε πέρυσι – να τρέξει στην κατηγορία Silver Cup και όχι στο πρωτάθλημα Pro. Μιλώντας για την συμμετοχή της ομάδας για το 2020, ο Button είπε: «Είναι συναρπαστικό να επιβεβαιώσουμε ότι η Jenson Team Rocket RJN θα αγωνιστεί στην GT3 με την 720S της McLaren αυτή τη σεζόν», προσθέτοντας, «έχουμε κάθε εμπιστοσύνη στην ομάδα που μπορεί να υπερηφανεύεται τεράστια εμπειρία και ένα αυτοκίνητο που έχει ήδη αποδειχθεί ως νικητής».

Το πρωτάθλημα του 2020 ξεκινά από τη Monza στις 19 Απριλίου.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.