Ράλι Κύπρος:

AUTO - ERC BARUM RALLY 2019
Η συνοδηγός του Efrén Llarena, Sara Fernández θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια της να κερδίσει το πρωτάθλημα ERC3 Συνοδηγών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι, μετά που η Peugeot Rally Academy αποφάσισε να την δηλώσει σαν συνοδηγό στο ράλι μας.

Με την Fernández για συνοδηγό, ο Llarena κέρδισε το πρωτάθλημα FIA ERC3 Junior το οποίο υποστηρίζει η Pirelli (περιμένοντας την επίσημη απόφαση της διοργάνωσης για την απονομή). Ωστόσο στην κατηγορία Junior δεν απονέμεται πρωτάθλημα συνοδηγού, και μιας και οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος των Junior, η Sara θα αποτελέσει συνοδηγός του Efrén στην προσπάθεια της να κλειδώσει το πρωτάθλημα συνοδηγών της πιο μεγάλης κατηγορίας ERC3.

Οι Llarena και Fernández δεν θα λάβουν μέρος με την Ισπανική ομάδας Mavisa Sport, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο ο Efrén, αλλά θα διαγωνιστούν με την ομάδα Saintéloc Racing της Peugeot Rally Academy στο Ράλι Κύπρος 2019 (27-29 Σεπτεμβρίου).

Η Fernández, που βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από την Kauri Pannas στο πρωτάθλημα ERC3 Συνοδηγών μετά από έξι γύρους, δήλωσε: «Η δουλειά μου ήταν να βοηθήσω τον Efrén να κατακτήσει το πρωτάθλημα ERC3 Junior. Έχοντας πετύχει την αποστολή μας, θέλω να σηκώσω και εγώ το δικό μου τρόπαιο. Η Peugeot Rally Academy μου έδωσε την ευκαιρία να το πετύχω, και την ευχαριστώ πολύ».

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.