Στην πιο κάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Ευτύχιο Έλληνα να είναι στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στον αγώνα Formula Renault 2.0 στην πίστα του Oschersleben στη Γερμανία. Η τραγική ειρωνεία της φωτογραφίας είναι ότι στα πιο κάτω σκαλοπάτια του βάθρου, βρίσκονται ο Stoffel Vandoorne και Carlos Sains Jr, όπου διαγωνίζονται και οι δύο στη φόρμουλα ένα που αποτελεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκείνη τη χρονιά, στο ίδιο πρωτάθλημα έτρεχε και ο Daniil Kvyat πρώην οδηγός της Red Bull Racing.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν του 2011 πραγματοποιήθηκαν 20 γύροι στο πρωτάθλημα Formula Renault 2.0. Από τους 20 ο Ευτύχιος διαγωνίστηκε σε μόνο δύο γύρους, όπου πήρε την 1η και 4η θέση.  Τι θα γινόταν αν μπορούσε να τρέξει σε ολόκληρη την σεζόν; Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα πάλευε για το πρωτάθλημα μαζί με αυτούς τους τρεις οδηγούς που τώρα βρίσκονται στη φόρμουλα ένα.

Που άραγε υστερούσε ο Ευτύχιος; Σίγουρα όχι στο ταλέντο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.