Η Ferrari αποχωρεί από τη φόρμουλα ένα και πάει για WRC μεριά. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα; Πάντως η φαντασία ανεξάρτητων σχεδιαστών οργιάζει. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Ferrari, δια στόματος του αείμνηστου Sergio Marchionne, πολλές φορές εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη φόρμουλα ένα και να ασχοληθεί με άλλα πρωταθλήματα όπως τους αγώνες αντοχής (cc Le Mans). Οι εικόνες για μια πιθανή έκδοση World Rally Car από τη Ferrari που δημοσιεύονται είναι προϊόν δουλειάς του ανεξάρτητου σχεδιαστή από τη Νότια Κορέα, Lee Taekang. Το hatchback WRC Ferrari φέρει τα ονόματα των Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel και ομολογουμένως είναι άκρως εντυπωσιακό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά καιρούς είδαμε αυτοκίνητα της Ferrari να τρέχουν σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι κατά τις δεκαετίες του 70 και 80. Όπως για παράδειγμα το Ράλι του Σαν Ρέμο το 1982 με οδηγό τον Ιταλό Tonino Tognana.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.