Οι φωτογραφίες που δείχνουν θεατές να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των πληρωμάτων, σε αγώνα ράλι έκαναν το γύρο του κόσμου. Αυτό έγινε και στο πρόσφατο ράλι Αυστραλίας με την τοπική Αστυνομία να αναλαμβάνει δράση. Οι δύο «φίλαθλοι» εντοπίστηκαν στη κάμερα του Hyundai WRC του Thierry Neuville να είναι ξαπλωμένοι σχεδόν πάνω στην αγωνιστική γραμμή και να προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφία από το κινητό τους τηλέφωνο. Και όλα τα πιο πάνω τη στιγμή που το κοντέρ έγραφε 125 χιλιόμετρα την ώρα. Τα δύο αυτό άτομα βρίσκονταν σε περιοχή που δεν επιτρεπόταν η παρουσία θεατών.

Το περιστατικό αυτό ακολούθησε ένα άλλο συμβάν που έγινε την προηγούμενη μέρα όταν ο Andreas Mikkelsen βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα τρακτέρ μέσα στην ειδική διαδρομή. Κάτι που είχε σαν αιτία την αποχώρηση του οδηγού από έξοδο λίγα μέτρα πιο κάτω. Προς το παρόν οι διοργανωτές δεν σχολίασαν το θέμα ενώ καταδικάστηκε από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.