Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton έδινε συνέντευξη την ώρα συνέβηκε το μοιραίο ατύχημα στον αγώνα της F2 το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Lewis κοίταξε αμέσως τις οθόνες της πίστας, και λόγω της εμπειρίας του, αναγνώρισε αμέσως την σοβαρότητα του συμβάντος με την ανησυχία να ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Όπως μάθαμε αργότερα, δυστυχώς, σωστά ήταν ανήσυχος ο Lewis, αφού χάθηκε ο 22χρονος Anthoine Hubert, με τον Correa o οποίος συγκρούστηκε με τον Γάλλο, να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση αλλά με σοβαρά τραύματα στα πόδια και στην σπονδυλική στήλη.
Στην συνέχεια, ο πρωταθλητής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram: «Καταστροφή, πραγματικά. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, Anthoine. Οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και με την οικογένεια σου σήμερα. Όποιος και όποια από εσάς βλέπει και απολαμβάνει αυτό το άθλημα, πιστεύει πως αυτό που κάνουμε είναι ασφαλές, κάνετε μεγάλο λάθος. Όλοι οι οδηγοί ρισκάρουν την ζωή τους με το που πατούν στην πίστα, και ο κόσμος πρέπει να το εκτιμήσει σοβαρά αυτό, επειδή πιστεύω πως ο κόσμος δεν το εκτιμά όσο πρέπει.  Και αυτό ισχύει και για τον κόσμο εκτός αλλά και εντός του αθλήματος. Ο Anthoine για μένα είναι ήρωας, γιατί ρίσκαρε και κυνήγησε τα όνειρα του. Με λυπεί αφάνταστα αυτό που συνέβη. Πρέπει να τον ανυψώσουμε και να τον θυμηθούμε. Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ.»

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=R6WxiVLn1HQ[/embedyt]

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.