Για μια ακόμη χρονιά οι ειδικές με την ονομασία Golden Stage κάνουν την παρουσία τους στη λίστα των διαδρομών του Ράλι Κύπρος. Διαδρομές που χαρίζουν χρηματικά έπαθλα στους νικητές και αποτελούν ταυτόχρονα και ένα ακόμα κίνητρο για τα Κυπριακά και τα ξένα πληρώματα στο φετινό Ράλι Κύπρος.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα που θα αγωνιστούν στον εθνικό μας αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μερίδιο από τις 5.000 ευρώ του επάθλου στις δυο τελευταίες ειδικές διαδρομές. Το χρηματικό έπαθλο, που προσφέρει η εταιρεία Ψάλτης Auto parts, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λιπαντικών ΕNEOS Motor Oil στην Κύπρο, αφορά όλους τα πληρώματα, είτε αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είτε στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής είτε στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Το πλήρωμα που θα πετύχει το γρηγορότερο αθροιστικό χρόνο στις δύο τελευταίες ειδικές διαδρομές θα κερδίσει το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ το ποσό των δύο χιλιάδων θα κερδίσει ο νικητής με αυτοκίνητο με κίνηση στους δύο τροχούς. Παράλληλα, ο νικητής ανάμεσα στα Κυπριακά πληρώματα θα κερδίσει το ποσό των χιλίων ευρώ.

Cyprus Rally 2017, ERC 2016-17, June 13 2017, Nicosia, Cyprus. Photo by : Nikos Mitsouras / Reporter Images

Οι ειδικές διαδρομές στις οποίες θα διαγωνιστούν τα πληρώματα θα είναι στη Λάγια και τα Λεύκαρα μήκους 11,49 και 19,82 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Παράλληλα, η τελευταία διαδρομή θα δώσει την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν θέαμα αλλά και να δουν από κοντά τους διαγωνιζόμενους καθώς θα υπάρχει μια μικρή ανασυγκρότηση. Μετά και την ειδική διαδρομή στα Λεύκαρα τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς τη ράμπα του τερματισμού που θα γίνει στις Φοινικούδες στις 18:30

Το Ράλι Κύπρος 2018, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του τόπου, θα είναι φέτος ο τέταρτος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, ο δεύτερος γύρος του Μεσανατολικού πρωταθλήματος και ο τέταρτος γύρος του Παγκυπρίου πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στις 15-17 Ιουνίου έχοντας σαν βάση του την πόλη της Λάρνακας.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.