Η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, ΟΚΑΚ, ανακοινώνει ότι για 16η κατά συνέχεια χρονιά, σε συνεργασία με τη Τράπεζα Κύπρου και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, διοργανώνει το φιλανθρωπικό Ράλι Ακριβείας «48 ΩΡΕΣ ΚΥΠΡΟΣ» το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου 2018. Όπως είναι γνωστό, το Ράλι ενισχύει οικονομικά και άλλως πως το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 28 Απριλίου από τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία στις 10:00 το πρωί και οι διαγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν προς την Πάφο μέσω της οροσειράς του Τροόδους και θα σταθμεύσουν στην πόλη από τις 14:00 μέχρι τις 15:30 περίπου.

Μετά, η διαδρομή οδεύει προς Λεμεσό όπου οι συμμετέχοντες θα φτάσουν γύρω στις 18:00 στο ξενοδοχείο St. Raphael Resort. Το βράδυ του Σαββάτου όλοι οι συμμετέχοντες θα παρευρεθούν στο Επίσημο Δείπνο στο ξενοδοχείο στις 20:00.

Την Κυριακή 29 Απριλίου, τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν από το ξενοδοχείο στις 09:00 και θα προχωρήσουν προς την επαρχία Λάρνακας στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες γύρω στις 10:00. Ακολούθως ο τερματισμός της εκδήλωσης (12:00 το μεσημέρι) και η τελετή της απονομής θα είναι στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο, στον τερματισμό της Πορείας Χριστοδούλας.

Το Ράλι αυτό είναι φιλανθρωπικό και οι διαγωνιζόμενοι ενθαρρύνονται να βρουν χορηγούς. Θα δοθούν βραβεία στους πρώτους 5 συμμετέχοντες με βάση τα ποσά που θα εξασφαλίσουν από ατομικούς χορηγούς. Επισυνάπτουμε ειδικό έντυπο για τους ατομικούς σας χορηγούς. Οι εταιρείες-χορηγοί θα προβληθούν ως υποστηρικτές του «48 Ώρες Κύπρος» από τη γενικότερη εκστρατεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και της Τράπεζας Κύπρου για την Πορεία Χριστοδούλας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο έντυπο όπως στην περίπτωση των ατομικών χορηγών.

Η συμμετοχή έχει και πάλι οριστεί για €60 το διμελές πλήρωμα και περιλαμβάνει το δείπνο του Σαββάτου στο ξενοδοχείο St. Raphael Resort και το γεύμα της Κυριακής στο Πάρκο Στροβόλου. Επιπρόσθετα μέλη του πληρώματος προς €30 το άτομο με τα ίδια ωφελήματα. Έχουμε διευθετήσει ειδικές τιμές κατά άτομο για το γρήγορο γεύμα το Σάββατο στην Πάφο.

Οργανωμένα Σύνολα ή/και ιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν και ως ομάδες και να διεκδικήσουν τα ομαδικά βραβεία, τόσο για τα αποτελέσματα του ράλι ακριβείας όσο και για τις χορηγίες. Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από τρία οχήματα.

Επισυνάπτουμε έντυπο συμμετοχής το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και επιστραφεί πριν την Πέμπτη 26/04/2018 στους ακόλουθους:

Λευκωσία Βίκτωρ Π/δόπουλος 22333899/ 99411010 22333899 [email protected]

Λευκωσία Λένια Γεωργίου 22446614 22346335 [email protected]

Λεμεσός Στέφανος Φράγκος 99642799/ 25560099 25560799 [email protected]

Πάφος Colin Upton 99046466 [email protected]

H Γραμματεία και ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στη Λευκωσία την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Οδός Χρυσάνθου Μυλωνά 12, 2014, Λευκωσία, στη Λεμεσό στα Γραφεία του κ. Στέφανου Φράγκου Λεωφόρος Ομονοίας 82, 3048 Λεμεσός και στην Πάφο στο χώρο στάθμευσης των καταστημάτων Debenhams, Λεωφ. Δημοκρατίας 2, 8028 Πάφος. Oι δύο τελευταίες τοποθεσίες τις ίδιες ώρες όπως τη Λευκωσία. Γραμματεία και Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει και στην εκκίνηση στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, Στρόβολος, από τις 8:00 μέχρι τις 9:00.

Για τη δική σας ενημέρωση επισυνάπτουμε το έντυπο που χρησιμοποιείται στον τεχνικό έλεγχο, ούτως ώστε να μεριμνήσετε για την πλήρη συμμόρφωση του οχήματος σας με τις προδιαγραφές.

Το Ράλι συμπεριλαμβάνεται ως η τρίτη και τέταρτη εκδήλωση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κλασικών Αυτοκινήτων ΟΚΑΚ, επομένως μόνο ιστορικά αυτοκίνητα με πιστοποιητικό της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIVA θα γίνονται αποδεκτά για συμμετοχή στο Ράλι Ακριβείας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με οχήματα που δεν έχουν πιστοποιητικό της FIVA ή είναι μοντέρνα, μπορούν να συμμετάσχουν στο Ράλυ κάτω από ξεχωριστή κατηγορία η οποία θα βραβευθεί ανάλογα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για συμμετοχή υπό την μορφή περιήγησης χρησιμοποιώντας το βιβλίο διαδρομής.

Για τη διαμονή σας, έχουμε προσφορά από το ξενοδοχείο St Raphael Resort για μονό ή διπλό δωμάτιο με πρόγευμα προς €120 . Όταν κάνετε τις κρατήσεις σας παρακαλούμε να αναφέρετε την ΟΚΑΚ και το Ράλι 48 Ώρες Κύπρος.

Εκτός από την πιο πάνω προσφορά και λόγω πιθανής έλλειψης δωματίων στο St. Raphael άλλα και σε άλλα ξενοδοχεία στη Λεμεσό, κρατήσεις πρέπει να γίνουν το συντομότερο και σε άλλα ξενοδοχεία της πόλης. Επίσης κρατήσεις με προσφορές μπορούν να γίνουν και από ιστοσελίδες όπως η www.booking.com.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.