Όπως κάθε χρόνο, το δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο άθλημα στον κόσμο έχει τις διαφορές του, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι αυτές. Μπορεί η «φόρμουλα» αυτή να μπαίνει στην τελευταία της χρονιά πριν από την τεράστια αλλαγή του 2021, αλλά φέρνει μαζί της και κάποιες αλλαγές στους κανονισμού. Πάμε να δούμε τι ακριβώς αλλάζει για φέτος:

ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ

1 -Η καρό σημαία

Πέρυσι είδαμε την χρήση ψηφιακής καρό σημαίας στο τέλος των αγώνων, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως στην Monza που ανέμισε σημαία ο Jean Alesi για τον νικητή Leclerc, αλλά ένα ηλεκτρικό πρόβλημα στην Suzuka είχε ως αποτέλεσμα οι φωτεινές πινακίδες να δείξουν καρό σημαία ένα γύρο πριν το τέλος! Ναι, τέλος σε όλα αυτά, επιστρέφουμε στην παλιά, καλή, απλή καρό σημαία.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.