Από το ράλι του Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο του 2019 ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier θα οδηγεί ξανά για την ομάδα της Citroen. Εκεί όπου ο Γάλλος ξεκίνησε ουσιαστικά την καριέρα του δίπλα απο τον Sebastien Loeb! O Πρωταθλητής του WRC τις χρονιές 2013,2014, 2015, 2016 και 2017 θα οδηγήσει το Citroen C3WRC με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με την M-Sport, πέντε με τη VW και τρία με τη Citroen, ο Γάλλος έχει στο ενεργητικό 40 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πέντε παγκόσμιους τίτλους ενώ είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος οδηγός του WRC, μετά από τον Sebastien Loeb με εννέα τίτλους. Ο Οζιέ είναι παντρεμένος με την Γερμανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Αντρέα Κάιζερ και από το καλοκαίρι του 2016 έχει έναν γιο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.