Εκτός του Ράλι Κύπρος το Abarth Rally Cup

Abarth Rally Cup

Abarth Rally CupΤο φετινό πρόγραμμα του Abarth Rally Cup για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι συμπεριλαμβάνει τους έξι από τους επτά αγώνες του ERC με το Ράλι Κύπρος να είναι ο μοναδικός αγώνας που δεν θα συμμετάσχουν τα Abarth 124 rally.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FIAT

Οι τέσσερις από αυτούς τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ασφάλτινες επιφάνειες: Rally di Roma Capitale (24-26 Ιουλίου), Barum Czech Rally Zlín (28-30 Αυγούστου), Rally Hungary (6-8 Νοεμβρίου) και Rally Islas Canarias (26-28 Νοεμβρίου). Αντίστοιχα τα Rally Liepāja (14-16 Αύγουστος) και Azores Rallye (17-19 Σεπτεμβρίου), θα πραγματοποιηθούν σε χωμάτινες επιφάνειες. Για τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Abarth Rally Cup υπάρχει χρηματικό έπαθλο 30.000 ευρώ ανά αγώνα, ενώ επιπλέον το ίδιο ποσό θα κερδίσει και το πλήρωμα που θα κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή, με τη βαθμολογία του θεσμού να λαμβάνει υπόψη τα 5 καλύτερα αποτελέσματα κάθε συμμετοχής. Όπως κάθε χρονιά, η Abarth, θα υποστηρίξει τις συμμετοχές προσφέροντας σε κάθε αγώνα τεχνικές συμβουλές, μηχανικούς, ανταλλακτικά, αλλά και τις εγκαταστάσεις του Abarth Hospitality.

AUTO - ERC RALLY POLAND - 2019Τα Abarth 124 rally συνδυάζουν την πίσω κίνηση και τη δύναμη του Turbo κινητήρα των 1.800κ.εκ. Δύο συστατικά που κάνουν το αυτοκίνητο ένα από τα πιο θεαματικά και αγαπημένα σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι σχεδιαστές της Fiat/Chrysler βοηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.