Είσοδος της Εσθονίας στο φετινό ημερολόγιο του WRC

Ράλι Εσθονίας – WRC

Σε σημερινή τηλεδιάσκεψη η FIA ανακοίνωσε την ένταξη του Rally Εσθονίας στο καλεντάρι του WRC για την σεζόν του 2020. Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα η δράση ξεκινά και πάλι  στις 4-6 Σεπτεμβρίου στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Εσθονίας. Είναι και επίσημα η 33η χώρα που θα φιλοξενήσει γύρο πρωταθλήματος του WRC από το 1973. Το Ράλι Εσθονίας θα αποτελείται από δύο σκέλη, το Σάββατο και την Κυριακή μετά από το shakedown και την τελετή έναρξης της Παρασκευής. Η βάση θα είναι στο Tartu, ανατολικά της χώρας, με το service park να βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο της Εσθονίας. Περισσότερες πληροφορίες θα να ανακοινωθούν σύντομα.

Επίσης, ανακοινώθηκε και το αναθεωρημένο καλεντάρι του WRC με το Ράλι Σαρδηνίας να μετακινείται στις 29 Οκτωβρίου – 1η Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η FIA εξετάζει την ένταξη των ράλι Βελγίου (2 – 4 Οκτωβρίου) και Κροατίας (ΤΒΑ) για ένταξη τους στο φετινό ημερολόγιο.

Ott Tanak Rally Estonia 2019Το αναθεωρημένο ημερολόγιο του WRC για το 2020:

1 Monte-Carlo     23 – 26 January

2 Sweden           13 – 16 February

3 Mexico            12 – 15 March

4 Estonia            4 – 6 September

5 Turkey            24 – 27 September

6 Germany         15 – 18 October

7 Italy               29 October – 1 November

8 Japan             19 – 22 November

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.