Βλαδίμηρος Τζιωρτζής:

Vladimiros TZIORTZISΣτην Ιταλία βρέθηκε αυτή τη βδομάδα ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής προκειμένου να τεστάρει το νέο μονοθέσιο Formula 3 εφοδιασμένο με κινητήρα Alfa Romeo. Το δοκιμαστικό έγινε με τα χρώματα της JD Motorsport κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε η ιταλική ομάδα στον Τζιωρτζή, στο πλαίσιο συνεργασίας τους η οποία αναμένεται να συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

Vladimiros TZIORTZISΤο μονοήμερο δοκιμαστικό εξέλιξης έλαβε χώρα στην πίστα της Cremona στη Λομβαρδία, νοτιοανατολικά του Μιλάνο. Ο Κύπριος πιλότος ήταν εξαιρετικός σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.22.67, ενώ έως τώρα το ρεκόρ της ομάδας με το συγκεκριμένο μονοθέσιο ήταν 1.23.0. Ο συγκεκριμένος τύπος μονοθέσιου αυτού του 2019, χρησιμοποιείται στο Formula Regional European Championship.

Vladimiros TZIORTZIS«Η ομάδα έμεινε πολύ ικανοποιημένη, το ίδιο και εγώ. Το μονοθέσιο είναι πιο δυνατό από το περσινό της Formula Renault και πιο βαρύ. Το προστατευτικό που φέρνουν πλέον τα μονοθέσια δεν με έχει επηρεάσει καθόλου» σχολίασε λακωνικά ο Τζιωρτζής μετά το δοκιμαστικό. Αμέσως μετά ο Τζιωρτζής πέταξε για Μόσχα στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του αγωνιστικού του προγράμματος για το 2019.

Τον Τζιωρτζή χορηγούν φέτος η Holiday Tours, τα λιπαντικά Eneos Motor Oil της εταιρείας Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks Ltd και το A.Tziortzis Car service Ltd ενώ τον υποστηρίζουν η smmcyprus.com, η  Daytona Raceway, το Πανεπιστήμιο Frederick και το Sana Hiltonia.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fX52nrqrDWk[/embedyt]

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.