Τσουλόφτας και Ηλία Ράλι Φθιώτιδος

Νικητές χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία με το Volkswagen Polo R5) κέρδισαν όλες τις ειδικές διαδρομές και ανέβηκαν πρώτοι στη ράμπα του 38ου Ράλι Φθιώτιδος.

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος για το 57ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος και Κυπέλλου Χώματος, και έδωσε μια καλή ευκαιρία στα πληρώματα να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του Ράλι Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου σε παρόμοιες συνθήκες και ειδικές διαδρομές!

Οι νικητές ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλι στο οποίο θα λάβουν μέρος σε όλους τους αγώνες. Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι πρωταθλητές Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου με ένα νοικιασμένο Volkswagen Polo R5 σημειώνοντας δεύτερες θέσεις και στις τέσσερις ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Το τρίτο σκαλί του βάθρου συμπλήρωσαν οι Jourdan Serderidis και -Frederic Miclotte με Skoda Fabia R5 ενώ τέταρτοι οι Γιώργος Κεχαγιάς και Μάριος Τσαούσογλου, επίσης με  Skoda Fabia R5. Πέμπτοι και πρώτοι στην κατηγορία Ν οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος με Mitsubishi Lancer EVO IX ύστερα από αρκετό χρόνο απουσίας από τους αγώνες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας δήλωσε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, καθώς αντιμετωπίσαμε τις συνθήκες που περιμέναμε. Είναι μια πολύ καλή προετοιμασία ενόψει Ράλλυ Ακρόπολις. Κάναμε σημαντικό βήμα και κατανοήσαμε πως δουλεύει το αμάξι σε αυτές τις υπέροχες ειδικές διαδρομές. Ανυπομονούμε να τρέξουμε ξανά».

TOP TEN:Οι πιο extreme αγώνες ταχύτητας στον κόσμο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.