54ο Ράλι Δ.Ε.Θ. :Τσουλόφτας και Ηλία στην αυριανή μάχη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μετά από 14 χρόνια το Ράλι Δ.Ε.Θ επιστρέφει στο χώμα υπό τη διοργάνωση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου αύριο θα αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία με το VW Polo R5. Όπως είναι ήδη γνωστό το Κυπριακό πλήρωμα έχει ήδη κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν και ο αυριανός αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην πορεία τους για τον τίτλο. Με τον αριθμό ένα στις πόρτες τους θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Κεχαγιά, Σερδερίδη και Τσολακίδη με Skoda Fabia R5 και τον Χαλκιάς με Ford Fiesta R5.

ALEXANDROS TSOULOFTASΑρχικά δήλωσαν συμμετοχή τόσο οι πρωταθλητές Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου όσο και οι Πέτρος Παντελή και Πάμπος Λαός αλλά τελικά προτίμησαν να μην αγωνιστούν.

Τα πληρώματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν δύο ειδικές διαδρομές, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη,  που τα έχουν όλα. Γρήγορα κομμάτια, τεχνικά κομμάτια, διαφορετικές ποιότητες χώματος, άλματα, περάσματα από χωριά, πανοραμικά κομμάτια και όλα αυτά σε  87 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας είναι διπλός και σήμερα διεξήχθη το ασφάλτινο σκέλος του Ράλι Δ.Ε.Θ. με απόλυτους νικητές του Σωκράτη Τσολακίδη και Γιώργο Πολυζώη με Skoda Fabia R5 Evo. Πλήρωμα που θα αντιμετωπίσουν αύριο οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Στέλιος Ηλία.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.