Το WRX-τέρας του Travis Pastrana

Ένα μοναδικό WRX-STI, ντυμένο με carbon, έχει στα χέρια του ο Travis Pastrana που πρωταγωνιστεί στο Gymkhana 11 σαν αλλαγή του Ken Block.

SUBARU WRX STI GYMKHANA TRAVIS PASTRANAΟ βετεράνος Αμερικανός ανοίγει τον δρόμο στον συμπατριώτη του για να πάρει ένα Subaru, το πρώτο μετά από το Gymkhana 2 καθώς όλα τα υπόλοιπα ήταν Ford.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

SUBARU WRX STI GYMKHANA TRAVIS PASTRANAΣυγκεκριμένα, είναι ένα WRX STI, που ετοιμάστηκε από την Vermont SportsCar, την εταιρεία που φρόντιζε τις προσπάθειες της ομάδας Subaru USA στις πίστες και στις ειδικές διαδρομές. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν υπήρχαν βιβλία κανονισμών οπόταν απλά αμόλησαν όλη την τρέλα τους επάνω σε ένα αυτοκίνητο.  Εξωτερικά, ολόκληρο το κέλυφος του αυτοκινήτου είναι γυμνό carbon, ενώ πίσω πρωταγωνιστεί μια πελώρια πτέρυγα με επιπλέον γωνίες στα endplates. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μεγάλοι αεραγωγοί στις πίσω πόρτες – που φαίνεται διοχετεύουν τον αέρα που περνά από το κάλυμμα του κινητήρα μπροστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

SUBARU WRX STI GYMKHANA TRAVIS PASTRANAΜιλώντας για τον κινητήρα, δεν υπάρχουν ακόμη οι μαγικοί αριθμοί αλλά πρόκειται για έναν τετρακύλινδρο boxer αλλά φανταζόμαστε πως θα αποδίδει άνω των 500 ίππων (αν όχι άνω των 700). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ken Block έχει ήδη ανακοινώσει πως θα επιστρέψει του χρόνου για το Gymkhana 12, πιθανόν με το Hoonifox Mustang του το οποίο παρουσίασε νωρίτερα φέτος, ενώ υπάρχει περίπτωση να είναι και ηλεκτρικό!

SUBARU WRX STI GYMKHANA TRAVIS PASTRANA

Για την ώρα περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του Gymkhana 11!