Το θρυλικό επίθετο McRae επιστρέφει στο ERC!

Πρόκειται για τον Max McRae, τον εγγόνο του Jimmy McRae, γιο του Alister και ανηψιό του Colin! O 18 χρόνος, θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλi της FIA, στην κατηγορία Junior ERC. Από, επίθετο, κληρονομιά και DNA ο Max είναι κομπλέ!

max mcraeΟ McRae θα τρέξει και στους έξι αγώνες του Junior ERC (Πολωνία, Λιθουανία, Σκανδιναβία, Ρώμη, Τσεχία, Ουγγαρία) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας του….

Θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι ο παππούς του, Jimmy McRae, πριν από 41 χρόνια κατάφερε να κερδίσει τους τέσσερις από τους οκτώ αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο τιμόνι μιας Opel Ascona 400.jimmy mcrae 1982 opel ascona 400

Ο Max δήλωσε τα εξής: «Το Junior ERC είναι το κατάλληλο βήμα για μένα. Τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνίζομαι στην Αυστραλία αποκόμισα τεράστιες εμπειρίες και εξελικτικά σαν οδηγός.  Αλλά τώρα πρέπει να κάνω το βήμα και να κατευθυνθώ προς την Ευρώπη για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την παράδοση της οικογένειας McRae στο ERC!»

Απομένει να δούμε εάν θα συνεχίσει το motto του θείου…«if in doubt, flat out»!

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.