Θέαμα και διακρίσεις από την Abarth στο ράλι Liepaja

AbarthLiepaja

AUTO - ERC - RALLY LIEPAJA 2020Στο ράλι Liepaja δεύτερο γύρο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC), τα Abarth 124 rally προσέφεραν εντυπωσιακές εικόνες στις χωμάτινες επιφάνειες της Λετονίας, με τους Τσέχους Martin Rada και Jaroslav Jugas να επικρατούν με το 124 rally. Οι έμπειροι Τσέχοι Rada και Jugas της Agrotec Team κατάφεραν να επικρατήσουν σε αυτό το δύσκολο αγώνα, μετά από μάχη με τους Πολωνούς Dariusz Polonski και Lukasz Sitek της Rallytechnology Team.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ABARTH

AUTO - ERC - RALLY LIEPAJA 2020Το Πολωνικό πλήρωμα αρχικά οδήγησε τον αγώνα, αλλά μετά από μια έξοδο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Η νίκη του Rada τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας του Abarth Rally Cup 2020 μαζί με τον Ιταλό Andrea Mabellini που είχε επικρατήσει στον Roma Capitale Rally, πρώτο αγώνα του ERC που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου. Επόμενο ραντεβού για τα Abarth 124 rally θα είναι στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του Azores Rally που είναι προγραμματισμένο για τις 17-19 Σεπτεμβρίου.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.