Τέλος στη συνεργασία Sauber και Alfa romeo (2023)

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε την επιστροφή της στην F1 το 2017 με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, ενώ τον Ιούλιο του 2022 ανακοίνωσε την απόφασή της να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Sauber και για το 2023, βασιζόμενη και στα θετικά αποτελέσματα στο πρώτο μισό της χρονιάς, σε επίπεδο επιδόσεων, επικοινωνίας και θετικής συνεργασίας με την ομάδα.

alfa romeo f1 sauber motorsport cic automasters alfa romeo cyprusΜε τη θετική πορεία σε οικονομικό και βιομηχανικό επίπεδο που πέτυχε το 2022, η Alfa Romeo θα εξετάσει τις πολλές επιλογές που είναι πλέον διαθέσιμες, και θα αποφασίσει ποια από αυτές θα είναι η καλύτερη για να διατηρήσει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική και τοποθέτηση της Μάρκας.

QUIZ- Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.