Τέλος οι αγώνες για τον ατίθασο Corberi

Μετά που έκανε τους γύρους του κόσμου το βίντεο με τον Luca Corberi να ρίχνει τον προφυλακτήρα του καρτ του πάνω σε αντίπαλο την ώρα του αγώνα, μια καταιγίδα αντιδράσεων τον καταδίκασε, δίκαια, και δεν θα μπορούσε ο ίδιος παρά να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του στον χώρο. 

luca corberiΓια την ιστορία, την προηγούμενη Κυριακή, στο Lonato της Ιταλίας κατά την διάρκεια αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καρτ KZ, ο Luca Corberi εγκατέλειψε μετά από ατύχημα, και σε μια στιγμή θυμού άρπαξε τον προφυλακτήρα του καρτ του και τον έριξε στον αντίπαλο του, Paolo Ippolito, την ώρα που περνούσε λόγω του ότι τον θεωρούσε υπεύθυνο για την επαφή. Το επεισόδιο ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το τέλος του αγώνα, στο parc ferme, όταν στάθμευσε ο Ippolito, τον χύμηξε ο Corberi και ξεκίνησε να τον χτυπάει ενώ θεώρησε σωστό να του επιτεθεί και ο πατέρας του Corberi, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της πίστας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Corberi δεν διαγωνιζόταν καν για βαθμούς στον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Ο ίδιος ο Corberi, μετά που όλος ο κόσμος των αγώνων ταχύτητας καμάρωσε τις πράξεις του, δήλωσε άκρως μετανοημένος για τις πράξεις του και πως δεν πρόκειται να τρέξει ξανά σε άλλο αγώνα. Φυσικά η έρευνες δεν σταματάνε εκεί, γιατί όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των πρωταθλημάτων καρτ της FIA, Felipe Massa, «η συμπεριφορά αυτή δεν ανήκει στο άθλημα μας και θα αντιμετωπίσουν και τα δυο πρόσωπα (πατέρας και γιός) τις συνέπειες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

Με την σειρά του ο πρωταθλητής της F1 του 2009, Jenson Button, δήλωσε «Η συμπεριφορά τους ήταν τουλάχιστον αηδιαστική. Πρέπει να μην πατήσει κανένας από τους δυο τους σε πίστα ξανά».

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.