Τελικά το φετινό MotoGP θα είναι… ευρωπαϊκό!

MotoGP

motogpΌπως δείχνουν τα πράγματα, κάθε άλλο παρά παγκόσμιο θα είναι το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP.  Αρχικά η Dorna είχε ανακοινώσει ότι θα πετύχει τον αριθμό αγώνων που στόχευε για το 2020. Όμως, η οριστική ματαίωση τεσσάρων αγώνων αλλάζουν τα σχέδια. Πιο συγκεκριμένα ματαιώθηκε το Circuit of the Americas, στο Ώστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο αγώνας στην πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής, το Chang International Circuit της Ταϊλάνδης και ο αγώνας στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία.

Μετά από αυτές τις ακυρώσεις, και αφού είχαν ήδη ακυρωθεί οι αγωνες σε Κατάρ, Ιαπωνία και Αυστραλία, το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί εξολοκλήρου σε ευρωπαϊκό έδαφος.

motogpΠαράλληλα, η Dorna ανακοίνωσε πως είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει ένα ακόμα αγώνα στην ευρώπη στις 20-22 Νοεμβρίου, που θα αποτελέσει και το φινάλε της σεζόν. Οι λεπτομέρειες αυτού θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.