Τελικά το φετινό MotoGP θα είναι… ευρωπαϊκό!

MotoGP

motogpΌπως δείχνουν τα πράγματα, κάθε άλλο παρά παγκόσμιο θα είναι το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP.  Αρχικά η Dorna είχε ανακοινώσει ότι θα πετύχει τον αριθμό αγώνων που στόχευε για το 2020. Όμως, η οριστική ματαίωση τεσσάρων αγώνων αλλάζουν τα σχέδια. Πιο συγκεκριμένα ματαιώθηκε το Circuit of the Americas, στο Ώστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο αγώνας στην πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής, το Chang International Circuit της Ταϊλάνδης και ο αγώνας στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία.

Μετά από αυτές τις ακυρώσεις, και αφού είχαν ήδη ακυρωθεί οι αγωνες σε Κατάρ, Ιαπωνία και Αυστραλία, το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί εξολοκλήρου σε ευρωπαϊκό έδαφος.

motogpΠαράλληλα, η Dorna ανακοίνωσε πως είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει ένα ακόμα αγώνα στην ευρώπη στις 20-22 Νοεμβρίου, που θα αποτελέσει και το φινάλε της σεζόν. Οι λεπτομέρειες αυτού θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.