Στο Βέλγιο για το δεύτερο αγώνα ο Τζιωρτζής

Το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου διεξάγεται στην πίστα του Zolder στο Βέλγιο ο δεύτερος γύρος του NASCAR Whelen Euro Series, με τη συμμετοχή του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή στην κατηγορία EURO NASCAR 2.

Round 2 - Zolder VLADIMIROS TZIORTZISΜετά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα στην Ιταλία ο Κύπριος οδηγός είναι στην 6η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, όπου μετέχουν 21 οδηγοί, από εννιά διαφορετικές χώρες. O Τζιωρτζής οδηγεί μια Ford Mustang της Alex Caffi Motorsports, στα χρώματα της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας Remedica. Την Πέμπτη (01/10) ο Τζιωρτζής πραγματοποίησε δοκιμής εξέλιξης με την ομάδα, ενώ την Παρασκευή (02/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο επίσημα δοκιμαστικά στο πλαίσιο του αγώνα. Τα προκριματικά και ο πρώτος αγώνας θα γίνουν το Σάββατο (03/10) ενώ την Κυριακή (04/10) θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν θέση στη σειρά εκκίνησης ανάλογα με τον καλύτερο χρόνο στον πρώτο αγώνα.

«Στόχος μου για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι να έχω την ίδια σταθερότητα που έδειξα στην πίστα της Vallelunga πριν δύο βδομάδες. Ταυτόχρονα στοχεύω σε ακόμη πιο καλύτερα αποτελέσματα με όσους πιο πολλούς βαθμούς γίνεται» δηλώνει ο Κύπριος οδηγός.

Round 2 - Zolder VLADIMIROS TZIORTZISΜεγάλος χορηγός του Τζιωρτζή είναι η Remedica η κορυφαία κυπριακή φαρμακοβιομηχανία, ενώ υποστηρίζεται φέτος από τις εταιρείες Holiday Tours και Televantos Used Trucks, την Alpinestars Cyprus, το Πανεπιστήμιο Frederick, την Daytona Raceway και το Sana Hiltonia.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου
15:45   Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1
18:15   Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου
11:40   Προκριματικά
17:55   Αγώνας 1
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου
12:05   Αγώνας  2

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.