Στην Τσεχία ο Τζιωρτζής για τον τέταρτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR

Στην Τσεχία βρίσκεται ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής για τον τέταρτο φετινό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR ο οποίος θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (3-4/9) στο μήκους 4.212χλμ Autodrom Most.

Vladimiros Tziortzis nascar whelen euroseriesΤο NASCAR Whelen EURO SERIES επιστρέφει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές καθώς μετά τον αγώνα της Ρώμης τον Ιούλιο υπήρξε διακοπή για τον Αύγουστο με τις ομάδες να αναλώνουν το διάστημα αυτό σε δοκιμές εξέλιξης ενόψει του δεύτερου και καθοριστικού σκέλους της σεζόν που εκτός από την Τσεχία περιλαμβάνει τον αγώνα του Βελγίου και τον τελικό της Κροατίας τον Οκτώβριο.

«Το καλοκαίρι προσφέρθηκε για λίγη ξεκούραση και αρκετή δουλειά τόσο στην Κύπρο όσο και στη βάση της ομάδας στην Ιταλία όπου έγιναν δοκιμαστικά. Νιώθω πάρα πολύ καλά, όπως ένιωθα και στους πρώτους τρεις αγώνες κάτι που πιστεύω φάνηκε και στους χρόνους» δηλώνει ο Τζιωρτζής: «για την Τσεχία η προσέγγιση είναι ίδια όπως και σε κάθε άλλον φετινό αγώνα: θα δώσω τα πάντα στην πίστα για να κερδίσω και τις δύο κούρσες».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 Γύρους)
1. Alberto Naska – Ιταλία 222β
2. Liam Hezemans – Ολλανδία 213
3. Βλαδίμηρος Τζιωρτζής – Κύπρος – 181
4. Martin Doubek – Τσεχία 180
5. Ulysse Delsaux – Γαλλία – 172

Την Παρασκευή (02/9) θα γίνουν δύο περίοδοι δοκιμαστικών ενώ το πρωί του Σαββάτου (03/9 – 12:30 CY) θα γίνουν τα προκριματικά και στις 19:05 η πρώτη κούρσα. Την Κυριακή (04/9 – 12:05 CY) θα γίνει η δεύτερη κούρσα όπου οι οδηγοί θα εκκινήσουν βάσει του ταχύτερου γύρου τους στην πρώτη κούρσα.Vladimiros Tziortzis nascar whelen euroseries

O Τζιωρτζής αγωνίζεται με την κοινοπραξία Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports. Οδηγεί μια Chevrolert Camaro με το No5 στις πόρτες.

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου θα μεταδίδεται ζωντανά από facebook.com/EuroNASCAR, το youtube.com/c/EuroNASCAR, το Motorsport.tv, το GP1.TV στις Βαλκανικές χώρες, τη NOVA TV στην Τσεχία και το MS MOTOR TV στην Ιταλία.

QUIZ- Πόσα ξέρεις από BMW m

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK