Στην μάχη για τον τίτλο ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Το προσεχές τριήμερο (08-10/10) ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής αγωνίζεται στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος NASCAR WHELEN EURO SERIES ο οποίος θα διεξαχθεί στο Circuit Zolder στο Βέλγιο. Πρόκειται για μια στενή και αρκετά γρήγορη πίστα 4.011χλμ, απαιτητική καθώς διαθέτει τεχνικές, αργές αλλά και γρήγορες στροφές.

V. Tziortzis - Round 5Ο Τζιωρτζής αγωνίζεται και φέτος με το Νο1 στις πόρτες μιας Ford Mustang «ντυμένης» στα χρώματα κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA. Οδηγεί για την ομάδα της Academy Motorsports η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα σε συνεργασία με την Alex Caffi Motorsports και Race Art Technology.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σκηνές που όλοι έχουμε ζήσει σε συνεργεία αυτοκινήτων στην Κύπρο

Μετά από τέσσερις αγώνες και συνολικά οκτώ κούρσες ο Κύπριος οδηγός είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία EURO NASCAR 2, μόνο 10 βαθμούς πίσω από τον Martin Doubek και 43β μακριά από τον πρωτοπόρο Tobias Dauenhauer. Καθώς ο τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος τέλη Οκτωβρίου στη Ρώμη δίνει διπλούς βαθμούς, ο Τζιωρτζής διατηρεί μαθηματικές ελπίδες ακόμα και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου

15:45 – 16:15 – Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1
18:15 – 18:45 – Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου

11:40 – 12:10 – Προκριματικά
18:10 – 18:45 – Αγώνας 1

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου

12:20– 12:55 – Αγώνας 2

Στο δεύτερο αγώνα η σειρά εκκίνησης καθορίζεται βάσει των ταχύτερων γύρων στον πρώτο αγώνα.

«Στόχος μου  είναι να μαζέψω τους περισσότερους βαθμούς απ’ ότι στους προηγούμενους αγώνες, να διατηρήσω την σταθερότητα που είχα στους προηγούμενους αγώνες και να βελτιώσω ακόμη περισσότερο την απόδοσή μου, ώστε να προωθηθώ στη βαθμολογία» δηλώνει από το Βέλγιο ο Τζιωρτζής.

Σημειώνεται ότι οι καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Τζιωρτζή ήταν στη Βαλένθια και στην Κροατία, όπου μάζεψε 69 και 68 βαθμούς, αντίστοιχα, ενώ σήμερα έχει συνολικά 242 βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες.

Μεγάλος χορηγός του Τζιωρτζή και για το 2021 είναι η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία REMEDICA, ενώ τον υποστηρίζουν τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil της Ψάλτης Auto Parts, η Televantos Used Trucks, η Alpinestars, το πανεπιστήμιο Frederick, η Daytona Raceway και το Sana Hiltonia.

Η αγωνιστική δράση του τριημέρου θα μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα Facebook και στο Youtube

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.